Αγγελική-Χριστίνα Κρίµπαλη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Αγγελική-Χριστίνα Κρίµπαλη γεννήθηκε μια ηλιόλουστη Παρασκευή & 13.
Έκτοτε η λάµψη του Ήλιου έγινε η µεγάλη της «αδυναµία»… και δύναµη. Καθώς µεγάλωνε, δεν έπαψε στιγµή να διακρίνει τη λάµψη αυτή και στους ανθρώπους γύρω της. Μόνο που συνειδητοποίησε πως πολλοί από αυτούς, δεν γνώριζαν πως «έλαµπαν» επίσης… Κι έτσι άξαφνα συναντήθηκε µε το σκοπό της Ζωής της: την ενθάρρυνση και καθοδήγηση των συνανθρώπων της προς το δικό τους Φως! Αποφάσισε να σπουδάσει Ψυχολογία. Ειδικεύτηκε στην Εργασιακή Ψυχολογία, στη Συστηµική Οικογενειακή Θεραπεία, στη θεραπευτική Ύπνωση, ενώ δεν έπαψε ποτέ να παρακολουθεί και να συµµετάσχει σε επιµορφωτικές εκπαιδεύσεις και σεµινάρια. Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον της για τη φύση της Ψυχής την οδήγησε στον κόσµο των Εναλλακτικών–Ενεργειακών Θεραπειών, όπως το Reiki, τη Ρεφλεξολογία, το THETA healing, την Ayurveda, στα οποία εκπαιδεύτηκε κι έχει εντάξει στον ολιστικό πλαίσιο που εξασκεί ως θεραπεύτρια.

PR8JECT – Αγγελική-Χριστίνα Κρίμπαλη

Η αφύπνιση: Ένα ταξίδι μεταμόρφωσης της ψυχής και του εαυτού


Ένα βιβλίο για τον έρωτα, το δράμα, τη χαρά και τα πάθη… Ένα βιβλίο για τους ανθρώπους και τις ψυχές τους… Μα πάνω από όλα ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρημα για την αλήθεια της Αγάπης που όλοι μας αναζητούμε ακατάπαυστα.
Συχνά, ακόμα κι αν τη βρίσκουμε, καταλήγουμε απογοητευμένοι. Κι αυτό γιατί συνηθίζουμε να αγνοούμε το πιο βασικό. Όμως η Αυγουστία, η ηρωίδα του βιβλίου, θα αναλάβει εν αγνοία της το πιο δύσκολο και αξιέπαινο εγχείρημα: να μας ενθυμήσει την Αλήθεια!
Ένα ανατρεπτικό βιβλίο που ξεπερνά τα καθιερωµένα! Ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρηµα που παρακάµπτει τα δύσκαµπτα ψυχολογικά όρια & τις έννοιες. Με µουσική στους τίτλους, έντονες λέξεις, πλαισιωµένες φράσεις, µελωδία στο background.
Ένα “PR8JECT” που, παρακάµπτοντας τον χρόνο και τον χώρο, συµφιλιώνει τις δυσκολίες αναγνωστών µε διαταραχή ελλειµµατικής προσοχής κι άλλες αναγνωστικές ιδιαιτερότητες, ανατρέπει “παγιωµένες” αξίες και ιδανικά, µετουσιώνοντας για όλους µας την ανάγνωση στο απόλυτο βίωµα της Ψυχής…

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2018, 220 σελ.

Μυθιστορήματα
PR8JECT (2018), Εκδόσεις Πηγή

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή