Επιστροφή στο Highgate – Λυδία Βασιλειάδη

Τίτλος: Επιστροφή στο Highgate
Συγγραφέας : Λύδια Βασιλειάδη
Εκδοτικός Οίκος: Εκδόσεις Φυλάτος
Ετος έκδοσης: 2020
Είδος:
Σελίδες: 228
Το άρθρο του συγγραφέαΟ Φρανκ και η Αλέξια βρίσκονται στο Λονδίνο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Η Αλέξια ετοιμάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της, ενώ ο Φρανκ πιστεύει ότι ήρθε ο καιρός η σχέση τους να επισημοποιηθεί και σκέφτεται τον γάμο τους.

Όμως ένα δυσάρεστο γεγονός ανατρέπει τις ισορροπίες. Η Αλέξια ταλαιπωρείται από κάτι απροσδιόριστο. Κάτι που δεν μπορεί καν να περιγράψει.
Ποιος την κυνηγά και γιατί;
Ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται;
Ποιος και γιατί επιβουλεύεται την ευτυχία της και δημιουργεί ταυτόχρονα ερωτηματικά στον σύντροφό της;
Ποιος είναι ο Ιάπωνας Μικάο και τι ρόλο παίζει σ’ αυτήν την ιστορία;

Βιογραφικά στοιχεία

Η Λυδία Γ. Βασιλειάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού και με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Για τρεις δεκαετίες κάλυπτε για το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και την οικονομική εφημερίδα Εξπρές, τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ παράλληλα συνεργαζόταν και με διάφορα έντυπα του περιοδικού Τύπου. Συνεργάτης της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για μια περίοδο δεκαέξι ετών.
Μεγάλωσε μέσα στον κόσμο του θεάτρου, της ζωγραφικής και του βιβλίου, λόγω του λόγιου πατέρα της και της ηθοποιού και ζωγράφου μητέρας της. Η μητέρα της ήταν η ζωγραφος Λύντια Γραββάνη (1939-1998) και ο πατέρας της ο Γιώργος Βασιλειάδης, λόγιος, θεατρικός συγγραφέας και εκδότης (1918-1995). Ηταν δύο πολύ αξιόλογοι άνθρωποι. Η πολύ όμορφη ιστοσελίδα της μητέρας της είναι το Lydia Gravanis art. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή και μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και στις ΗΠΑ.

Αλλα βιβλία by Λύδια Βασιλειάδη