Χριστίνα Μ. Ψύλλα

Χριστίνα Μ. Ψύλλα

Ελληνες λογοτέχνες
Η Χριστίνα-Μαρία Ψύλλα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Είναι απόφοιτη του τµήµατος Στατιστικής στο Οικονοµικό Πανεπιστήµιο Αθηνών και Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο Τάε Κβον Ντο.
Τα βιβλία φαντασίας της χαρίζουν µαγικά ταξίδια και αγωνιώδεις περιπέτειες, ενώ της δίνουν δύναµη να ονειρεύεται. Το ίδιο θέλει να πετύχει και για τους αναγνώστες της µέσα από τις ιστορίες της. Το πρώτο της βιβλίο, µε τίτλο Η Φλόγα της Ελεγκάντι, προχώρησε σε δεύτερη ανατύπωση µέσα σε µία µόλις εβδοµάδα από την ηµεροµηνία κυκλοφορίας του και αυτή τη στιγµή βρίσκεται ήδη στην τρίτη, ενώ έχει δεχτεί διθυραµβικές κριτικές.
Μυθιστορήματα
Η Φλόγα της Ελεγκάντι (2021), Εκδόσεις Πηγή
Η Βασίλισσα του Χρόνου (2022), Εκδόσεις Πηγή

Η Βασίλισσα του Χρόνου – Χριστίνα Μ. Ψύλλα

Η ΒασίλισσαΜυθιστόρημα Φαντασίας


Ένα μαγικό βιβλίο.
Τέσσερις επικίνδυνες δοκιμασίες.
Ένας ξεχασμένος κόσμος.

Πριν λίγο καιρό, έµαθα ότι η οικογένειά µου ήταν ένα ψέµα. Έχασα την καλύτερή µου φίλη και βρέθηκα αντιµέτωπη µε έναν ακόµα θανάσιµο εχθρό. Όλα αυτά µου έδειξαν τι πραγµατικά είµαι:

Ένα πιόνι.

Φιλίες δοκιµάζονται, µυστικά ξεσκεπάζονται και νέες µαγικές δυνάµεις κάνουν τη ζωή στη Νηµφαιά Ακαδηµία πιο επικίνδυνη από ποτέ. Τα Παιχνίδια Μάχης ξεκινούν την κατάλληλη στιγµή για να τραβήξουν την προσοχή από ένα καλά προµελετηµένο σχέδιο, που φαίνεται να οδηγεί στα πιο καταχθόνια µονοπάτια. Για ένα πράγµα είµαι σίγουρη.

Είµαι µια Ελεγκάντι. Είµαι αναγκασµένη να εκπληρώνω τα θέλω άλλων, να υπηρετώ. Όµως όχι πια. Θα πάρω πίσω τη ζωή που µου έκλεψαν, όποιες και αν είναι οι συνέπειες.

Νημφαιά Ακαδημία (βιβλίο 2)

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2022, 478 σελ.

Η Φλόγα της Ελεγκάντι – Χριστίνα Μ. Ψύλλα

Η φλόγα της Ελεγκάντι


Πέρασα μέσα από ένα βιβλίο, σε έναν κόσμο όπου τα μαγικά πλάσματα θεωρούνται φυσιολογικά. Μου λένε ότι ανήκω σε μια φυλή ανθρώπων προικισμένων να τιθασεύουν τα στοιχεία της ύλης και του νου.

Εγώ, όμως, δεν έχω καμία μαγική δύναμη· ή τουλάχιστον, έτσι πίστευα. Ανεξιχνίαστες επιθέσεις, ανεκπλήρωτοι έρωτες και μοχθηρές συνωμοσίες σκεπάζουν τη Νημφαιά Ακαδημία. Η ερώτησή μου είναι μία: Αφού δεν ήμουν μέρος της ιστορίας, γιατί πολλά από αυτά με αφορούν;

Βρέθηκα εδώ για κάποιον λόγο.

Είμαι η Ελίζ Γουάιτ. Είμαι το απαγορευμένο, ο μύθος σας, και θα διεκδικήσω τη θέση μου σε αυτόν τον κόσμο.

Νημφαιά Ακαδημία (βιβλίο 1)

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2021, 444 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή

Please wait...