Διονύσης Λιαλιάρης

Λογοτέχνες
Ο Διονύσης Λιαλιάρης γεννήθηκε στο Σταφιδόκαμπο Ηλείας το 1959.
Είναι αγρότης σιτηρών και εσπεριδοειδών.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας, Κοινοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σταφιδόκαμπου και μέλος σε διοικήσεις οργανισμών. Ασχολείται με την ποίηση εδώ και πολλά χρόνια.
Επίσης έχει μελοποιήσει αρκετούς στίχους αξιόλογων συνθετών.

Ιδεών λυκαυγές – Διονύσης Λιαλιάρης

Έχει μόνο αρχή! Σε κυριεύει ένα δέος όταν η φαντασία σου καλπάζει στα απέραντα λιβάδια του παραδείσου των ιδεών. Ένα βήμα που σε ανεβάζει στο πρώτο σκαλοπάτι της ατελείωτης, μα γοητευτικής σκάλας της ποίησης. Ένας λαβύρινθος που σε κρατάει για πάντα στην αγκαλιά του. Μια όμορφη Ανατολή που σε μαγεύει το λυκαυγές και εκστασιάζεσαι. Ένα πεπρωμένο που ακολουθείς χωρίς αντίσταση. Είναι η μοίρα που σε οδηγεί εκεί που ξεφυτρώνουν και χορεύουν όμορφα οι λέξεις και τις αρπάζεις να τους δώσεις αυτό το γλυκό ακουστικό συναίσθημα που συνεπαίρνει τον αναγνώστη και τέρπει τον ποιητή!
Γνωρίζω καλά πως γύρω μου υπάρχουν γίγαντες της ποίησης και της λογοτεχνίας. Δεν μ’ ενδιαφέρει η πρωτιά, θα παραμείνω μικρός και ταπεινός. Μου αρκεί να είμαι συνοδοιπόρος σ’ αυτό το ωραίο ταξίδι που σε μεθάει και σε μαγεύει όσα χρόνια κρατήσει αυτή η διαδρομή!

Ποίηση, Εκδόσεις Αέναον, 2017, 46 σελ.

Έκφραση ψυχής – Διονύσης Λιαλιάρης

Ποίηση, Εκδόσεις Αέναον, 2019, 54 σελ.

Ποίηση
Ιδεών λυκαυγές (2017), Εκδόσεις Αέναον
Έκφραση ψυχής (2019), Εκδόσεις Αέναον

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Αέναον

14 εμφανίσεις.