Ελένη Π. Χριστοφορίδου

Ελένη Π. Χριστοφορίδου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Δρ. Ελένη Π. Χριστοφορίδου είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Ιατρικό τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εκτός από την Περιβαλλοντική Υγεία, την Υγιεινή των πλοίων και τη διδασκαλία, αγαπά πολύ τα παραμύθια, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Ονειρεύεται ότι παραμύθια που γράφει θα ζωντανέψουν κάποια μέρα σαν κινούμενα σχέδια και επί σκηνής! Γεννήθηκε και ζει στην όμορφη Θεσσαλονίκη μαζί με τους αγαπημένους της, πηγή διαρκούς έμπνευσης. Το 2016 απέκτησε τον ομορφότερο ανιψιό του κόσμου, τον Βασίλη.
Παιδική λογοτεχνία
Θα μου πεις μια ιστορία; (2021), Εκδόσεις Μολύβι
Will you tell me a tale? (2021), Εκδόσεις Μολύβι

Will you tell me a tale? – Dr. Eleni P. Christoforidou

Will you tell me


Book contributors, Inspiration, Imagination, Words, Books, Illustration, Author, Publisher and Parent compete for the Glory in Fairytale Land… Who does Glory belong to? Is there a book without the Reader?

Εικονογράφηση: Pavlos A. Parousis
Τίτλος πρωτοτύπου: Θα μου πεις μια ιστορία;

Παιδική λογοτεχνία, Εκδόσεις Μολύβι, 2021, 34 σελ.

Θα μου πεις μια ιστορία; – Δρ. Ελένη Π. Χριστοφορίδου

Θα μου πεις


Οι συντελεστές των βιβλίων, η Έμπνευση, η Φαντασία, οι Λέξεις, τα Βιβλία, η Εικονογράφηση, ο Συγγραφέας, ο Εκδότης και ο Γονέας ανταγωνίζονται για τη Δόξα στη Χώρα των Παραμυθιών… Σε ποιόν ανήκει η Δόξα; Υπάρχει το βιβλίο δίχως τον Αναγνώστη;

Εικονογράφηση: Παύλος Α. Παρούσης

Παιδική λογοτεχνία, Εκδόσεις Μολύβι, 2021, 34 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Μολύβι