Ελίρα Μπρέγκου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Ελίρα Μπρέγκου είναι ανεξάρτητη συγγραφέας με έδρα την Αθήνα.
Σπούδασε πολιτικός μηχανικός σε πολυτεχνεία της Ιταλίας και Ελλάδας. Έχει εργαστεί σε υπεύθυνες θέσεις σε διάφορες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Από το 2008 έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στη συγγραφή. Το 2009 έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημά με τίτλο “Το μονοπάτι” βασισμένο στην βιογραφία του πατέρα της. Το έργο εξελίχθηκε σε τριλογία, με την προοπτική να εκδοθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Τον Άγουστο του 2012, η νουβέλα της με τίτλο “Μάγεψε τους”, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, εκδόθηκε σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Έχει το όμορφο blog: Elira Bregu – Evolve-Bravery.

Μάγεψέ τους – Ελίρα Μπρέγκου
Η Κατερίνα είναι μια όμορφη, έξυπνη και κοινωνική γυναίκα που ζει ευτυχισμένη πλάι στον γοητευτικό, ευκατάστατο σύζυγό και τη πεντάχρονη κόρη τους, ακολουθώντας πιστά τα ήθη και τα έθιμα που κληρονόμησε από τους γονείς της.
Ο έρωτας, η ευτυχία κι η πλούσια ζωή της Κατερίνας κλονίζονται όταν εκείνη αποφασίζει να καλέσει μερικές εκλεκτές φίλες για να γιορτάσουν όλες μαζί τα τριακοστά γενέθλια της. Ο παραμυθένιος κόσμος καταρρέει ξαφνικά μπροστά στα μάτια της όταν μια από τις φίλες προσπαθεί να θαμπώσει τη λάμψη της και να κλέψει τον σύζυγό της. Τότε, η Κατερίνα αντιλαμβάνεται ότι είναι παγιδευμένη μες στην ίδια της τη ζωή, εγκλωβισμένη στις ίδιες της τις αποφάσεις.
Με οδηγό το πάθος για τελειότητα και την επιμονή, η Κατερίνα καταφέρνει να χαράξει μόνη της την πορεία του ταξιδιού στην ζωής της. Η λαχτάρα για ελευθερία και ευτυχία είναι η δάδα που φωτίζει το δύσβατο μονοπάτι προς την ολοκλήρωση.
Πρόκειται για μια ιστορία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η οποία αποδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης για την επίτευξη μιας ιδανικής ζωής, και ο αναγνώστης καλείται να συμμετάσχει στην κατάληξή της και να δώσει το δικό του τέλος.

Μυθιστόρημα, e-book, Λαλαούνης Παναγιώτης, 2012, 376 σελ.

Μυθιστορήματα
Μάγεψέ τους (2012), Λαλαούνης Παναγιώτης

Πηγές: Biblionet, Λαλαούνης Παναγιώτης