Εμμανουέλα Θεοχαροπούλου

Εμμανουέλα Θεοχαροπούλου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Εμμανουέλα Θεοχαροπούλου γεννήθηκε στην Κοζάνη και σπούδασε Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες.
Μόλις αποφοίτησε μετακόμισε στην Τσεχία και εργάστηκε στον τομέα της Πληροφορικής και των Δικτύων. Όταν έγινε μητέρα για πρώτη φορά συνειδητοποίησε την αγάπη της για το παιδικό βιβλίο. Σήμερα ως μητέρα πλέον, τριών παιδιών απολαμβάνει να δημιουργεί και να γράφει τα δικά της παραμύθια.
Παιδική λογοτεχνία
Το ημερολόγιο ενός μικρού σεφ (2021), Εκδόσεις Φυλάτος

Το ημερολόγιο ενός μικρού σεφ – Εμμανουέλα Θεοχαροπούλου

Το ημερολόγιοΣυνταγές της
Αναστασίας Θεοχαροπούλου
(Food Blogger)


Αν το όνειρο σου είναι να μαγειρεύεις και παλιές και νέες νοστιμιές μόνος σου να μαθαίνεις, τότε πρόσθεσε αυτό το βιβλίο στη δική σου συλλογή. Με κέφι και μεράκι η ευχή σου θα βγει αληθινή! Ζάχαρη και κανέλα, φρούτα και λαχανικά! Μάθε της κουζίνας, όλα τα μυστικά. Με παιχνίδι και τραγούδια στην κουζίνα της μαμάς. Γλυκές αναμνήσεις που ποτέ δε θα ξεχνάς!
Ένα ημερολόγιο με 15 νόστιμες συνταγές για μικρούς Σεφ.
Το βιβλίο γράφτηκε με πολλή αγάπη και με σκοπό να ενθαρρύνει τους μικρούς μας φίλους να αγαπήσουν τη μαγειρική, να τολμήσουν τη δοκιμή νέων γεύσεων και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες πειθαρχίας, συνεργασίας και υπευθυνότητας.
Οι συνταγές που παρουσιάζονται θα σας ταξιδέψουν στα παιδικά σας χρόνια και θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις αφήνοντας μια γλυκιά νοσταλγία, ενώ παράλληλα θα σας κάνουν να ανακαλύψετε πως η μαγειρική δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα όμορφο δημιουργικό παιχνίδι.
Βάλτε λοιπόν τα υλικά και τη φαντασία σας και συμπληρώστε το ημερολόγιο μαζί με το παιδί σας, γεμίζοντάς το με τις πιο διασκεδαστικές στιγμές σας.

Εικονογράφηση: Χρύσα Γκανούδη

Παιδική λογοτεχνία, Μαγειρική, Εκδόσεις Φυλάτος, 2021, 84 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Φυλάτος