Γεώργιος Γιούτσος

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Γεώργιος Γιούτσος γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε.
Σπούδασε Φοροτεχνικά και Computer Graphics. Είναι πτυχιούχος επαγγελματίας ναυαγοσώστης της ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ. (Πανελλήνια σχολή ναυαγοσωστικής) και ιδρυτικό μέλος του εθελοντικού σωματείου Οργανικότητας “Κοσμόπολις”. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ασφάλειας (security). Είναι εθελοντής πυροσβέστης και γενικά ασχολείται με τον εθελοντισμό και την επικουρία. Είναι Blogger με θέματα τη Φιλοσοφία και τον Επικουρισμό. Η Αστρονομία – Αστροφυσική – Κβαντική Φυσική και η Μυθολογία ανήκουν επίσης στις πνευματικές του ενασχολήσεις με τις οποίες ξεκίνησε την πνευματική του δραστηριότητα σε ηλικία 20 ετών. Σε ηλικία 34 ετών ξεκινάει τη συγγραφική του δραστηριότητα πραγματευόμενος θέματα οντολογικά και ηθικά.
Αυτοδημιούργητος συγγραφέας με ιδιαίτερη αγάπη για την Ελληνική φιλοσοφία αλλά με σεβασμό προς κάθε μεγάλο φιλόσοφο και φιλοσοφικό σύστημα.

Εικόνες – Γεώργιος Γιούτσος

Υμνωδίες και ποιήματα


Προκειται για μια συλλογη που αποτελειται απο υμνους, ποιηματα και ενα πεζο κειμενο.
Στο βιβλίο Εικονες εκφράζεται συνοπτικά η φιλοσοφική μου σκέψη με ποιητικό τρόπο, με το τρόπο εκείνο όπου η πραγματικότητα περιγράφεται με μια εννοιολογική προσέγγιση τέτοια που υπερβαίνει τον καθημερινό λόγο.

Ποίηση, Αττικός, 2020, 60 σελ.

Ποίηση
Εικόνες (2020), Αττικός

Πηγές: Biblionet, Αττικός