Ιωάννα Ντελλή

Ιωάννα Ντελλή

Ελληνες λογοτέχνες
Η Ιωάννα Ντελλή είναι νηπιαγωγός.
Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική σχολή Πατρών και το τμήμα νηπιαγωγών.Δούλεψε σε παιδότοπους , στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση της Ελλάδας. Τα τελευταία εφτά χρόνια ζει στη Γερμανία, σε ένα προάστιο της Στουτγάρδης όπου δουλεύει ως νηπιαγωγός. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τη σοκολάτα, την Ελλάδα. Πήρε μέρος σε πολλά σεμινάρια παιδαγωγικού χαρακτήρα και σε δύο εξ αποστάσεως σεμινάρια δημιουργικής γραφής. Το 2014 πήρε μέρος σε διαγωνισμό διηγημάτων όπου το διήγημά της πήρε τον τρίτο έπαινο. Αγαπά να μαθαίνει, να αγωνίζεται και να ονειρεύεται.

Ελεύθερα να ζω – Ντελλή Ιωάννα

Ελεύθερα να ζω


Σε μία εποχή που όλα γύρω μας τρέχουν, άνθρωποι, αυτοκίνητα, χρόνος. Σε μια εποχή που σκεφτόμαστε τι θα πετύχουμε στο μέλλον και ξεχνούμε να ζήσουμε το σήμερα, που θέλουμε να ζήσουμε και να κατακτήσουμε το απίστευτο και μοναδικό για να αισθανθούμε κι εμείς απίστευτα σημαντικοί, μοναδικοί…

Σ’ αυτή λοιπόν την εποχή η Ιωάννα διάλεξε να μιλήσει για απλούς καθημερινούς ανθρώπους, για απλά καθημερινά προβλήματα.

Στις σελίδες του βιβλίου θα συναντήσετε την Ελένη, την Κωνσταντίνα, τη Φρόσω κι ένα σωρό άλλους ήρωες και ηρωίδες, που όλοι τους κάτι θα σας θυμίσουν. Κι όχι μόνο. Οι ιστορίες τους θα σας αγγίξουν.

Γιατί αυτό που δίδαξε, ως αυτή τη στιγμή, η ζωή στην Ιωάννα είναι ότι στα πιο απλά κρύβεται η αλήθεια και μόνο ό,τι είναι αληθινό αγγίζει την ψυχή μας.

Διηγήματα, Εκδόσεις Φυλάτος, 2020, 64 σελ.

Διηγήματα
Ελεύθερα να ζω (2020), Εκδόσεις Φυλάτος

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Φυλάτος