Λιάνα Λεκανίδη

Λιάνα Λεκανίδη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Λιάνα Λεκανίδη είναι πιστοποιηµένη Life Coach (ICF/ACC) µε ειδίκευση στο Parenting Coaching, Σύµβουλος HR/CSR και επιχειρηµατίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήµιο Πειραιά µε µεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού στο Οικονοµικό Πανεπιστήµιο Αθηνών. Έχει αποφοιτήσει ως Life Coach από τη Global Academy of Coaching και έχει πιστοποιηθεί από τον Παγκόσµιο Οργανισµό του Coaching – International Coaching Federation (ICF) στο επίπεδο ACC.
Διοργανώνει µε µεγάλη επιτυχία προγράµµατα εκπαίδευσης για Γονείς-Ηγέτες. Όραµά της είναι να αφυπνιστούν όλοι οι γονείς, ώστε να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να µάθουν τεχνικές θετικής διαπαιδαγώγησης. Παράλληλα, διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση Excellent Yachting στον χώρο του θαλάσσιου τουρισµού µε έδρα τη Μήλο. Έχει εργαστεί σε µεγάλες εταιρείες σε τµήµατα Ανθρώπινου Δυναµικού, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Marketing και Συµβουλευτικής, ενώ το 2009 ήταν στην οµάδα υλοποίησης του project που κατέταξε την «Piscines Ideales», µία ελληνική εταιρεία, ως την εταιρεία µε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (1η θέση στα Best Work Places Europe). Είναι συνεργάτης του Attachement Parenting Hellas (APH), του Project Parenting και Πιστοποιηµένη Θεραπεύτρια της µεθόδου Theta Healing®, ενώ είναι συνιδρύτρια της «New Generation New World». Είναι παντρεµένη και έχει µία φανταστική κορούλα.
Έχει την όμορφη ιστοσελίδα: Liana Lekanidi – Life Coach.
Δοκίμια-Μελέτες-Γονείς και παιδιά-Συμβουλευτική
Μικρά μυστικά επιτυχίας (2020), Εκδόσεις iWrite
Γονέας ηγέτης (2021), Εκδόσεις iWrite

Γονέας ηγέτης – Λιάνα Λεκανίδη

Γονέας ηγέτης– Γίνε ο γονιός που πάντα ονειρευόσουν! –
Αυτογνωσία – Coaching


Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιµος οδηγός για τους γονείς που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους, για τους γονείς που οραµατίζονται έναν καλύτερο κόσµο! Μόνο αν ξεκινήσουµε την εκπαίδευση από τους ίδιους µας τους εαυτούς, θα τη µεταδώσουµε και στα παιδιά µας και θα καταφέρουµε να διαµορφώσουµε έναν κόσµο, όπως θα θέλαµε να είναι – µε αξίες και αρετή.

Ο δρόµος της γονεϊκότητας δεν είναι πάντα εύκολος· έχει πολλές χαρές αλλά και προκλήσεις. Σε αυτό το βιβλίο, δεν θα βρεις γενικευµένες οδηγίες, αλλά τα εργαλεία εκείνα, τον τρόπο και τις τεχνικές, για να γίνεις καλύτερος γονιός και άνθρωπος. Το βιβλίο αυτό σου δείχνει πώς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου βήµα-βήµα.

Γονείς και παιδιά, Εκδόσεις iWrite, 2021, 110 σελ.

Μικρά μυστικά επιτυχίας – Λιάνα Λεκανίδη

Μικρά μυστικά58 βήματα coaching
για όλους για μια καλύτερη ζωή


Κρατάς στα χέρια σου έναν µικρό οδηγό ευτυχίας. Μέσα από απλούς τρόπους, που µπορείς εύκολα να εφαρµόσεις στην καθηµερινότητά σου, θα οδηγηθείς σε µία ζωή απαλλαγµένη από έγνοιες, σε µία ζωή γεµάτη ουσία.

Τα «Μικρά Μυστικά Επιτυχίας» θα σου δείξουν πώς να ξαναπάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

Είσαι εδώ, για να ζήσεις αυτά που ονειρεύεσαι και θέλεις.
Ξεκίνα, σήµερα, το πρώτο σου βήµα για τη νέα σου ζωή.

Συμβουλευτική, Εκδόσεις iWrite, 2020, 130

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις iWrite