Μαίρη Σγουρού

Ελληνες λογοτέχνες
Η Μαίρη Σγουρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης και από πολύ μικρή ηλικία την κέρδισε η μουσική και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Με σπουδές στο αρμόνιο, τη ζωγραφική και το τραγούδι, δηλώνει πως η μεγαλύτερή της αγάπη, τελικά, είναι η δημιουργία. Ένας στίχος, μία μελωδία, ένα τοπίο από την αρχή, μία ιστορία από τα θεμέλιά της… Μεγάλη της αγάπη η ψυχολογία και εκτιμά ιδιαίτερα τους ευγενείς και καλοπροαίρετους ανθρώπους. Λατρεύει να γελά και να σπάει πλάκα και μισεί τη μιζέρια και την κακία! Το πρώτο βιβλίο της οχταλογίας που φανάτισε μεγάλη μερίδα του κοινού, απ’ όταν δημοσιευόταν σε παγκόσμια πλατφόρμα, έρχεται στις 15 Ιουλίου 2020, από τις εκδόσεις Maradel Books.

Μια αναπνοή – Μαίρη Σγουρού

Μπορείς να ζήσεις χωρίς Ανάσα;


Βιβλίο 1.
Ο Άλκης, γνωρίζει τη Δανάη στις διακοπές του στο Παρίσι. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος από το πρώτο λεπτό, μα τα βήματά τους χωρίζονται γρήγορα αφού η Δανάη εξαφανίζεται από τη ζωή του χωρίς καμία δικαιολογία. Κι όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια και μετά από οχτώ μήνες, τη συναντά ξανά στην Αθήνα, όπως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Σαν γυναίκα του θείου του, του Τηλέμαχου. Και τότε, ξεκινά μία μάχη ανάμεσα στη λογική και στη καρδιά. Τι θα επικρατήσει;

Η γνωριμία τους όμως, γίνεται η αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια εκατοντάδες μυστικά.

Ζωές που ενώνονται, δαίμονες που ξυπνούν… Τα πάντα αναιρούνται και όλα ανατρέπονται!

Ζώντας μια παράνοια, ανάμεσα σε ψέματα, δολοπλοκίες και μυστικά, όλοι, προσπαθούν να πάρουν… Μια Αναπνοή!

Όλα ξεκινούν αποδώ… κανείς δεν ξέρει πώς θα τελειώσουν.

Το πιο πολύπλευρο μυθιστόρημα, που καθήλωσε εκατοντάδες αναγνώστες και δημιούργησε φανατικό κοινό, έρχεται για να μας τονίσει πως, τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Με πάνω από 60 παράλληλες ιστορίες, σπάει το ρεκόρ του πιο πολυπληθέστατου μυθιστορήματος σε χαρακτήρες και της μεγαλύτερης σειράς βιβλίων στην Ελλάδα. Γεμάτο πάθη, μυστήριο, ίντριγκες και ανατροπές, η Μια Αναπνοή, υπήρξε πρώτη θέση σε παγκόσμια εφαρμογή, στη κατηγορία της, για 12 μήνες, με πάνω από 130.000 σχόλια συνολικά – ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

“Δεν πρόκειται για μια απλή ιστορία αγάπης, γι’ αυτό… μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα!”

Μυθιστόρημα, Maradel Books, 2020, 694 σελ.

Μυθιστορήματα
Μια αναπνοή (2020), Maradel Books

Πηγές: Biblionet, Maradel Books

33 views