Φοίβος Κυπριανού


Σκιές της νύχτας Ι
Μια νοσοκόμα επιστρέφει στην εργασία της, μια φοιτήτρια ετοιμάζεται για το ταξίδι που τόσο περιμένει σ’ ένα ειδυλλιακό νησί στο Αιγαίο Πέλαγος.
Ένας λάτρης παλαιών αυτοκινήτων, μια μαθήτρια του λυκείου εγκλωβισμένη σε διαφορετικές διαστάσεις, ένας κηπουρός που διερωτάται πώς θα καταφέρει να ικανοποιήσει τα αιτήματα των πελατών του.
Μια καρέκλα γεμάτη ιστορία και όχι μόνο… Μια εισβολή διακόπτει την ασφάλεια του σπιτιού ενός άτυχου ζεύγους, ένα πηγάδι χωρίς τέλος και ένας αποκαμωμένος στρατιώτης.
Εννέα καθηλωτικές ιστορίες τρόμου και φαντασίας που θα συναρπάσουν με την απρόσμενη τροπή και τις ανατρεπτικές καταστάσεις που επιφυλάσσουν, ταξιδεύοντας τον αναγνώστη σε νέα μονοπάτια τρόμου και αγωνίας.

Σκιές της νύχτας ΙΙ
Ο Δρ. Θάνατος διεκδικεί το μερίδιό του σε ένα ίδρυμα ιατρικής περίθαλψης, το Κτήνος επιστρέφει να κλείσει παλιούς λογαριασμούς, μια τυχαία ανασκαφή φέρνει στο φως πράγματα που καλύτερα να έμεναν θαμμένα… Μια βόλτα σε ένα πλοίο βαθιά στη θάλασσα, μια πτήση σωτηρίας στην Ευρώπη, δύο παράξενες αδελφές… Ένα σπίτι, σημάδι των καιρών, η ιατροδικαστική εξέταση ενός πτώματος παίρνει αλλόκοτη τροπή και μια σπηλιά με καλά κρυμμένα μυστικά… Μετά την επιτυχία των “Σκιών της νύχτας Ι”, η νέα συλλογή αυτοτελών διηγημάτων του κύπριου μετρ του τρόμου Φοίβου Κυπριανού έρχεται για να καθηλώσει και να τρομάξει ακόμα περισσότερο… Εννέα ιστορίες που θα συναρπάσουν και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη του είδους…

Διηγήματα
Σκιές της νύχτας Ι (2017), Συμπαντικές Διαδρομές
Σκιές της νύχτας ΙΙ (2018), Συμπαντικές Διαδρομές

Πηγές: BIBLIONET, Συμπαντικές Διαδρομές

Επισκέψεις: 56