Σέβη Κριπιντίρη

Σέβη Κριπιντίρη

Ελληνες λογοτέχνες
«Ονομάζομαι Σέβη Κριπιντίρη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα από τα όμορφα Δωδεκάνησα τη Ρόδο. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα μου άρεσε να γράφω και να διαβάζω. Να ταξιδεύω στον κόσμο της φαντασίας και σε κάθε τέλος μιας περιπέτειας να κρατάω το μήνυμα του συγγραφέα . Μου άρεσε να πλάθω ιστορίες, να νιώθω τη μαγεία των παραμυθιών, να ξεφεύγω από το δίχτυ της ρουτίνας. Έτσι αποφάσισα να ολοκληρώσω μια από τις ιστορίες μου. Ευχαριστώ όλους όσους με παρότρυναν και με βοήθησαν να το κάνω, αλλά και όσους με αποθάρρυναν, διότι με πείσμωσαν ακόμα περισσότερο για να το τελειώσω!»
Μυθιστορήματα
Αληθινά όνειρα (2016), Εκδόσεις Φυλάτος

Αληθινά όνειρα – Σέβη Κριπιντίρη

Αληθινά όνειρα


Η Άρτεμις είναι μια κοπέλα που δεν μπορεί να συμβαδίσει με τα δεδομένα των άλλων νέων της ηλικίας της. Νιώθει τόσο διαφορετική, ονειροπόλα. Έχει φτιάξει έναν κόσμο δικό της που την παίρνει μακριά από τους απαίσιους εφιάλτες της και την πραγματικότητα. Τώρα πια λίγο πολύ όλοι κάνουμε το ίδιο με εκείνη.
Τι θα γίνει όμως όταν τα όνειρα της θα πάρουν σάρκα και οστά; Όταν θα ζήσει τον πραγματικό έρωτα με τον άντρα των ονείρων της και όλα πάνε καλά; Όμως μερικές φορές τα υπέροχα όνειρα καταλήγουν σε έναν τρομερό εφιάλτη που δεν έχει τελειωμό! Και ξαφνικά από ένα απλό κορίτσι θα γίνει το πιο σημαντικό πιόνι στην σκακιέρα του Θεού και ο μεγαλύτερος αντίπαλός της θα είναι αυτός που αγάπησε. Διχασμένη ανάμεσα στο λογικό και το παράλογο, την αγάπη και τη δικαιοσύνη, ανάμεσα σε δυο κόσμους που δεν μπορούν να συνυπάρχουν. Με οδηγό μόνο την αγάπη και το ένστικτό της. Κρατάει στα χέρια της το μέλλον όλων. Και δεν θα το βάλει κάτω.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Φυλάτος, 2016, 414 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Φυλάτος