Σωτήρης Φαλιέρης

Σωτήρης Φαλιέρης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Σωτήρης Φαλιέρης γεννήθηκε το 1984 στην Πάτρα, µεγάλωσε στο Κιλκίς και τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στη Στοκχόλµη.

«Γεννήθηκα το 1984 στην Πάτρα, µεγάλωσα στο Κιλκίς και τα τελευταία δέκα χρόνια ζω στη Στοκχόλµη, µαζί µε τη σύντροφό µου και τα δύο παιδιά µας. Δεν έχω σκύλο ή γάτα, λέω συνέχεια ότι δεν έχω χρόνο, και µου αρέσει να παραπονιέµαι. Επίσης, µου αρέσει η Μερέντα, οι υπερβολές και ο ύπνος. Ένα ένοχο µυστικό µου είναι ότι µου αρέσει να κυκλοφορώ στο σπίτι µε µαγιό και ξυπόλητος. Αυτό είναι το πρώτο µου βιβλίο.»

Μικρά βήματα – Σωτήρης Φαλιέρης

Μικρά βήματαΜυθιστόρημα μυστηρίου


Ο Άλεξ µόλις χώρισε. Ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Και καθώς προσπαθεί να βρει τον εαυτό του, βρίσκει ένα πτώµα, θύµα µιας δολοφονίας. Ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον.

Μαζί µε τους δύο φίλους του και µια κοπέλα που µόλις γνώρισε, µπλέκεται σε µια περιπέτεια προκειµένου να ανακαλύψει την αλήθεια, αλλά τελικά φτάνει να βρει κάτι εξίσου σηµαντικό: τον εαυτό του.

Μια ιστορία µυστηρίου όπου κάθε βήµα παίρνει τον αναγνώστη σε µονοπάτια χαµηλής αυτοεκτίµησης, βρόµικου σεξ και απρόσµενων ανακαλύψεων. Σε έναν κόσµο όπου οι µεγαλύτερες αλλαγές δεν γίνονται µόνο τριγύρω, αλλά και µέσα στην ψυχή του ήρωα.

Ένα τέλος που γίνεται µια αρχή. Μια ζώνη άνεσης που αµφισβητείται συνεχώς. Βήµατα που οδηγούν σε κόσµους διαφορετικούς. Μικρά βήµατα.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2020, 254 σελ.

Μυθιστορήματα
Μικρά βήματα (2020), Εκδόσεις Πηγή

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή