Αναστασία Παπαδάκη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Αναστασία Παπαδάκη κατάγεται από τον Έβρο όπου και κατοικεί.
Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Pis Aller» και συνεχίζοντας να πιστεύει στη διαστρεβλωμένη ισορροπία που κρύβει ο καθένας μέσα του την άνοιξη του 2016 εκδίδεται η συνέχεια με τίτλο «Gambit». To 2014 εξυμνώντας τον έρωτα έγραψε μια ποιητική συλλογή με τίτλο «Πυρφόρος Έρως» όπου και κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία: Ερωτική Ποίηση. Ερωτευμένη με τoν Έρωτα συνέχισε να γράφει ποιήματα και τον Αύγουστο του 2015 κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία: Ποίηση, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της International Art Society.
Μυθιστορήματα
Pis Aller (2015), Το Ανώνυμο Βιβλίο

Ποίηση
Πυρφόρος έρως (2016), Εκδόσεις Πηγή

Πυρφόρος έρως – Αναστασία Παπαδάκη
Μία ποιητική συλλογή αφιερωμένη στη μεγαλύτερη δύναμη αυτού του πλανήτη… τον Έρωτα!
Το βιβλίο αποτελείται από πενήντα ποιήματα, που με ένα μεγάλο εύρος συναισθημάτων συνθέτουν την απογύμνωση της ανθρώπινης ψυχής και καρδιάς.
Η συλλογή βραβεύτηκε με την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Σικελιανά», το 2014 στην κατηγορία: Μεγάλη Ποιητική Συλλογή Ερωτικής Ποίησης και αποτελεί θησαυρό για τη βιβλιοθήκη σας.
(Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.)

Ποίηση, Εκδόσεις Πηγή, 2016, 55 σελ.

Pis Aller – Αναστασία Παπαδάκη
Το πρώτο βιβλίο της τριλογίας “Grotesque” με τίτλο “Pis Aller”.
Η Φαίδρα ξυπνάει σ’ ένα άγνωστο και παράξενο μέρος χωρίς αναμνήσεις. Η καινούργια ζωή της μια περιπέτεια χωρίς σταματημό, με τον ασυμβίβαστο και επαναστατικό BJ να την ακολουθεί παντού και τον αυστηρό Δούκα να προσπαθεί να της επιβληθεί αλλά και να τη σαγηνέψει.
Ποια είναι η πραγματική Φαίδρα και γιατί βρέθηκε σ’ αυτό το μέρος; Θα καταφέρει να αντεπεξέλθει κάτω από το βάρος της αποστολής της ή θα λυγίσει καταστρέφοντάς τους όλους και όλα;

Οπως λέει η ίδια στο paratiritis-news.gr:
Το “Pis Aller” χτίστηκε πάνω σε ένα θεμελιώδες για μένα ερώτημα, πού πάνε οι άγγελοι όταν πεθαίνουν. Έτσι προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση, τα πάθη, τις αμαρτίες, τα λάθη και τις συνέπειες αυτών, να κάνω δηλαδή ένα ανθρώπινο ψυχογράφημα σε ένα φανταστικό κόσμο. Ο κόσμος αυτός είναι φανταστικός, είναι καινούργιος, επομένως έπρεπε να ξεκινήσω με την εισαγωγή του αναγνώστη στον κόσμο που δημιούργησα. Η Φαίδρα όντως ξυπνά με αμνησία και μαζί της ο αναγνώστης γνωρίζει τον κόσμο από την αρχή, ο οποίος, αν και είναι φανταστικός, δεν διαφέρει από τον δικό μας…
Α.Π.

Μυθιστόρημα, Το Ανώνυμο Βιβλίο, 2015, 226 σελ.

Πηγές: Biblionet, Το ανώνυμο βιβλίο, Εκδόσεις Πηγή