Επικοινωνήστε μαζί μας:

Επικοινωνία με Deyteros

 
Για παρατηρήσεις, σχόλια, αλλαγή φωτογραφίας, ενημέρωση βιογραφικού ή εργογραφίας, ή συμμετοχή στο Αναλόγιο ή Ανεμοδείκτη, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: nmentis@deyteros.com

– Ζητούμε την κατανόησή σας για τα παλιά άρθρα που δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί πλήρως και ευελπιστούμε σύντομα να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές.

Το «Αναλόγιο» είναι η δική σας λογοτεχνική γωνιά και προσφορά στους αναγνώστες του Deyteros.
Αποτελείται από τις δικές σας συμμετοχές με ένα διήγημα, ποίημα, μικρό απόσπασμα νουβέλας ή μυθιστορήματος (με την άδεια πάντα του εκδοτικού οίκου), ή ανέκδοτο έργο σας, με μοναδική προϋπόθεση να έχετε δημοσιεύσει και κυκλοφορήσει (σε έντυπη μορφή) έστω ένα έργο σας μέχρι τώρα.
Δεν υπάρχει όριο συμμετοχών, ή περιορισμός στο μεγέθους.
Mπορείτε να συμμετέχετε στο «Αναλόγιο» με όσα έργα εσεις επιθυμείτε.
Τα έργα σας πρέπει να είναι σε μορφή .doc, .docx ή pdf.

Στον «Ανεμοδείκτη» συμμετέχουν και παρουσιάζονται έργα λογοτεχνών, κυρίως νέων, που έως τώρα δεν έχουν εκδώσει κάποιο έργο τους σε έντυπη μορφή και είτε αυτά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή σε διάφορες ιστοσελίδες, ή δεν έχουν έως τώρα παρουσιαστεί καθόλου (νέοι λογοτέχνες).
Απαιτείται μια φωτογραφία του λογοτέχνη, ένα μικρό βιογραφικό και στην εργογραφία, ο τίτλος και το είδος του κάθε έργου καθώς και η ημερομηνία δημιουργίας του, για τη γνωριμία του νέου λογοτέχνη με τους αναγνώστες του Deyteros.
Κι εδώ όπως και στο «Αναλόγιο» δεν υπάρχει περιορισμός συμμετοχών και τα υποβαλλόμενα έργα πρέπει να είναι σε .doc, docx ή .pdf μορφή.

Τα ταξίδια μας στα μονοπάτια του λόγου και της φαντασίας, πέρα από συναρπαστικά και περιπετειώδη, δεν τελειώνουν ποτέ! Όσο υπάρχει μέσα μας ελπίδα, αγάπη και αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον του ανθρώπου, της φύσης και του πλανήτη μας.

Ο διαχειριστής του Deyteros.com
 
Νίκος Θ. Μέντης


Νίκος Θ. Μέντης
E-mail: nmentis59@gmail.com