Ευαγγελία Γιάννου

Η Ευαγγελία Γιάννου ζει κι εργάζεται στην πόλη της Καβάλας εδώ και είκοσι χρόνια.
Μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά της, ένα μικρό καφέ και τους φανταστικούς κόσμους που πλάθει.

Άγριες ανεμώνες – Ευαγγελία Γιάννου

Ένα βιβλίο γεμάτο έρωτα, μια ιστορία με συνεχείς ανατροπές και δυνατή πλοκή, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Η μέρα που η Αμέλια Μελικού αποφάσισε να φύγει ήταν μια βροχερή Δευτέρα. Και διεκδίκησε την απόφασή της αυτή με πάθος, καθώς είχε κόψει από καιρό κάθε δεσμό με τον κόσμο γύρω της. Ήξερε πως η απόφασή της ήταν η σωστή. Εκείνο όμως που δε γνώριζε, και δεν μπορούσε να μαντέψει, ήταν ότι ο δικηγόρος που τυχαία την επισκέφτηκε εκείνη την ίδια μέρα θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να της αλλάξει τη ζωή.

Μυθιστόρημα, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη, 2018, 525 σελ.

Μυθιστορήματα
Άγριες ανεμώνες (2018), Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Στο Αναλόγιο του Deyteros
Άγριες ανεμώνες (Κεφ.7)
Το όνομά μου είναι Ευαγγελία (Μικρή παρουσίαση)

Πηγές: Biblionet, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Κριτική ή σχόλιο
1
2
3
4
5
Υποβολή
     
Ακύρωση

Κριτική ή σχόλιο

Deyteros.com
Average rating:  
 1 reviews
by Νίκος Θ. Μέντης on Deyteros.com
Αγριες Ανεμώνες

Λένε πως η άγρια ανεμώνη φύτρωσε από τα δάκρυα που έχυσε η θεά Αφροδίτη για το χαμό του Άδωνι.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με καταστάσεις και πράγματα που ξεπερνούν τη ζωή και τον ίδιο τον θάνατο. Ένα μυθιστόρημα που σε ταξιδεύει σ' ένα κόσμο με έρωτα, μαγεία, την αιώνια πάλη του καλού να αντιπαλεύει το κακό, και ένα εκπληκτικό τέλος, ισάξιο ενός μεγάλου συγγραφέα.
Δίνοντας άλλη υπόσταση στην έννοια του αγγέλου και του δαίμονα, ειδομένες από μια διαφορετική σκοπιά, αποκαλύπτεται στο τέλος η ουσία των πραγμάτων.
Με πολλές ανατροπές, δεν αφήνει τον αναγνώστη να πάρει ανάσα, ούτε για λίγο να ξαποστάσει και να πει, εως εδώ για λίγο, να ξεκουραστώ...
Καταιγιστική δράση και βαθειά νοήματα, στέλνουν τον αναγνώστη, άλλοτε ψηλά στον ουρανό και άλλοτε στα βάθη της αβύσσου και της μελαγχολίας...
Ο φόβος για το τρομακτικό και τι σκοτεινό καραδοκεί στο μνήμα έως τους φανταστικούς παράλληλους κόσμους και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και προσόντα, ορισμένων εκλεκτών ατόμων.
Πολλά συγχαρητήρια στην πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα κι ευχόμαστε να μας παρουσιάσει κι άλλα τέτοια έργα, αντάξια αυτού κι ακόμα καλύτερα!

Επισκέψεις: 123