Γιώργος Ζερβούδης

Γιώργος Ζερβούδης

Ελληνες λογοτέχνες
Γεννημένος στην Αθήνα το 1976, από μικρή ηλικία αγαπούσε το διάβασμα και το γράψιμο.
Τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία, ενώ από το 2002 έως και το 2017, εργάστηκε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV, σαν υπεύθυνος αρχείου και playlist στο ΜΑD Greekz, και από το 2018 έως το 2022 ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε μουσική εκπομπή διαδικτυακού σταθμού. Η πρώτη του συγγραφική απόπειρα ξεκίνησε το 2010, με ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα με τίτλο «Ένα Ταξίδι». Το 2015 έγραψε την νουβέλα φαντασίας «Η Πόλη», η οποία εκδόθηκε το 2016. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον αθλητισμό, τα ταξίδια (αγαπημένος του προορισμός η Ισπανία…) και ακούει πολλή μουσική! Εξακολουθεί να ζει στην γειτονιά που μεγάλωσε, την Καισαριανή.
Μυθιστορήματα
Ο έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού (2022), Εκδόσεις Όστρια

Νουβέλες
Η Πόλη (2016), Εκδόσεις Πηγή

Ο έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού – Γιώργος Ζερβούδης

Ο έρωτας


Ο Οδυσσέας είναι ένας 38χρονος άνεργος που ζει στην Αθήνα με τους γονείς του. Όταν θα βρει δουλειά σαν μπάρμαν στη Λήμνο, το νησί που είχε υπηρετήσει σαν φαντάρος χρόνια πριν, θα την δεχτεί μη έχοντας άλλη επιλογή.
Η Αριάδνα είναι μια νεαρή Ισπανίδα που ταξιδεύει για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Ο δρόμος της θα την φέρει στη Λήμνο και στο μπαρ του Οδυσσέα και οι δύο νέοι θα ερωτευτούν. Καθώς ο έρωτάς τους μεγαλώνει, ο κόσμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πανδημία του Κορονοϊού.
Τα μεγάλα προβλήματα μόλις αρχίζουν και οι δυο τους θα βρεθούν μπροστά σε κάτι πρωτόγνωρο και εφιαλτικό. Μπορεί η αγάπη να ξεπεράσει αυτό το μεγάλο κακό; Είναι αρκετή για να τους σώσει;
Μια διαφορετική ερωτική ιστορία, με φόντο το Αιγαίο, στη σκιά της μεγαλύτερης πανδημίας του 21ου αιώνα, έως τώρα.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Όστρια, 2022, 208 σελ.

Η Πόλη – Γιώργος Ζερβούδης

Η Πόλη


Κάποιες φορές μετράει ο προορισμός και όχι το ταξίδι.

Ο Τζων Μπάρλοου ξυπνάει σε ένα άγνωστο μέρος, δίχως να θυμάται την παραμικρή λεπτομέρεια του πώς έφτασε εκεί ή τι έκανε από τη στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο για τον προορισμό του, που ήταν η Ισπανία.

Η Πόλη, όπως ονομάζουν αυτό το αλλόκοτο μέρος οι κάτοικοί της, δεν υπάρχει σε κανένα γνωστό χάρτη, δεν έχει σημαία, ούτε μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη. Ο Τζων δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν πίσω στην πατρίδα του, την Αγγλία, ενώ θα γνωρίσει έναν άνθρωπο που θα πρέπει να εμπιστευτεί, μην έχοντας άλλη επιλογή.

Μέσα σε μία εβδομάδα, ο Τζων θα πρέπει να βρει το κουράγιο να επιβιώσει στην Πόλη και να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που θα παρουσιαστούν, προσπαθώντας να βρει τον τρόπο για να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του.

Ένα αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ με δραματική πλοκή, το οποίο διαδραματίζεται σε επτά, μόνο, ημέρες.

Νουβέλα, Εκδόσεις Πηγή, 2016, 130 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Όστρια, Εκδόσεις Πηγή

Please wait...