Γιώτα Αδαμοπούλου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Γιώτα Αδαμοπούλου μεγάλωσε στην όμορφη πόλη του Αιγίου, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Τεχνικών Υπολογιστών Συστημάτων και Δικτύων, όπου εργάστηκε αρκετά χρόνια με το συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά την κέρδισε ο χώρος της συγγραφής. Η πρώτη της απόπειρα φιλοξενήθηκε σε παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα ερασιτεχνικής γραφής (wattpad) με μεγάλη επιτυχία, ανοίγοντας της το δρόμο της έκδοσης. Είναι αυθόρμητη, ειλικρινής και αθεράπευτα ρομαντική. Ο ομώνυμος τίτλος «Της ψυχής μου το διαμάντι», είναι το πρώτο της έργο σε έντυπη μορφή που κυκλοφόρησε το 2018 από τις εκδόσεις Maradel Books.
Μυθιστορήματα
Της ψυχής μου το διαμάντι (2018), Maradel Books

Της ψυχής μου το διαμάντι – Γιώτα Αδαμοπούλου
Ένα αεροπορικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, έγινε αιτία να αναλάβει ο Φίλιππος Αναστασιάδης, παρά τα είκοσι τρία του χρόνια, μια τεράστια περιουσία κι ένα μικρό κορίτσι δέκα χρονών, χωρίς να έχει καμία ιδέα τι έπρεπε να κάνει μαζί τους.

Οι ισορροπίες λεπτές κι αυτός αντιμέτωπος με την ίδια του την υπόσχεση απέναντι στη μικρή Στεφανία πως δεν θα επέτρεπε ποτέ κανένας να την πληγώσει.

Οκτώ χρόνια αργότερα τίποτα δεν είναι ίδιο.

Πόσα ενώνουν πια αυτούς τους δύο; Και τι άραγε θα μπορούσε να τους απομακρύνει;

Ο έρωτας, η αγάπη κι ο πόθος στήνουν έναν σατανικό χορό με το μίσος, το πάθος και τη διαπλοκή.

Ποιος ο νικητής και ποιος ο χαμένος;

Αυτοί οι δύο ενάντια στον κόσμο όλο ή ενάντια στις καρδιές τους;

Μυθιστόρημα, Maradel Books, 2018, 440 σελ.

Πηγές: Biblionet, Maradel Books