Κάτια Λένη

2023 Ελληνες λογοτέχνες
Η Κάτια Λένη κατάγεται από τη Σαλαμίνα.
Της αρέσουν η ζωγραφική, το διάβασμα, η άθληση και η μουσική. Από μικρή ηλικία είχε μια απίστευτη φαντασία που μπορούσε να διασχίσει το σύμπαν. Πολλοί δάσκαλοι που είχε στο δημοτικό της έλεγαν ότι με τέτοια φαντασία θα μπορούσα να γράφει βιβλία και ίσως αυτό της έδωσε και το θάρρος να το κάνει!
Της αρέσει να γράφει, γιατί θεωρεί ότι διευρύνει τους πνευματικούς της ορίζοντες και πάνω απ’ όλα το διασκεδάζει! Ελπίζει και εύχεται αυτή η προσπάθειά της να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και να σας ταξιδέψει!
Νουβέλες
Φωτεινοί Εφιάλτες (2023), Οσελότος

Φωτεινοί Εφιάλτες – Κάτια Λένη

ΦωτεινοίΜέρος Πρώτο
Η μαύρη τρύπα


Ένα κορίτσι με το όνομα Άννα ζει στη Γιοκοχάμα με τους γονείς και τα δύο αδέλφια της. Είναι άριστη μαθήτρια, ευγενική, όμορφη και διάσημη χάρη στο εστιατόριο του πατέρα της. Η ζωή της μοιάζει ονειρεμένη… Αλλά τι σημασία έχει η λέξη «ονειρεμένη» για την περιπέτεια που θα ζήσει; Ολόκληρο το σχολείο της και αργότερα τα κανάλια της τηλεόρασης θα συζητούν για περιστατικά ανθρώπων που πεθαίνουν παράλυτοι στον ύπνο τους. Στην αρχή η οικογένεια θα πιστέψει ότι είναι απλώς μια απαίσια σύμπτωση, μέχρι που κάτι σοκαριστικό θα τους συμβεί και η Άννα θα μεταφερθεί σε μια άλλη πραγματικότητα ενώ κοιμάται…

Νουβέλα, Οσελότος, 2023, 128 σελ.

Πηγές: Biblionet, Οσελότος

Please wait...