Μαρία Γεωργίου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Μαρία Γεωργίου γεννήθηκε στη Λάρισα.
Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία.
Ύστερα από πολυετή έρευνα και ενασχόληση με θέματα ψυχοπαιδαγωγικού περιεχομένου, κάθε χρόνο διεξάγει εκπαιδευτικά προγράμματα στον χώρο εργασίας της. Παράλληλα, είναι ζωγράφος και ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα.

Χριστούγεννα στη Φρουτοβιταμινοχώρα – Μαρία Γεωργίου

Χριστούγεννα στη Φρουτοβιταμινοχώρα και τα φρούτα μαζί με τις βιταμίνες ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα χρονιά. Όμως, μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα, η προσοχή τους θα επικεντρωθεί στη βοήθεια προς ένα άρρωστο παιδί…

Παιδική λογοτεχνία, Ιδιωτική Έκδοση, 2017, 26 σελ.

Φρουτοβιταμινοχώρα – Μαρία Γεωργίου

Ασθένεια εξαπλώνεται στον κόσμο, καθώς έχουν εισβάλει τα μικρόβια στη Φρουτοβιταμινοχώρα και σπέρνουν τη διχόνοια ανάμεσα σε φρούτα και βιταμίνες. Οι κάτοικοι της Λαχανικοχώρας συμφιλιώνουν τα φρούτα και τις βιταμίνες σταματώντας έτσι την κακή επίδραση των μικροβίων.
Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό βιβλίο, γραμμένο σε στιχάκια με ομοιοκαταληξία, το οποίο έχει ως στόχο να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με την υγιεινή διατροφή.
Eικονογράφηση: Μαρία Γεωργίου

Παιδική λογοτεχνία, Ιδιωτική Έκδοση, 2017, 26 σελ.

Καλοκαίρι στη Φρουτοβιταμινοχώρα – Μαρία Γεωργίου

Φρουτοβιταμινοδιακοπές
Το Καλοκαίρι έφτασε…Τα Φρουτάκια και οι Βιταμίνες είναι έτοιμα να πανε διακοπές. Μια ανατροπή, όμως, στο ταξίδι τους θα τους χαρίσει ιδιαίτερες διακοπές και θα τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμα μαθήματα!
Eικονογράφηση: Μαρία Γεωργίου

Παιδική λογοτεχνία, Ιδιωτική Έκδοση, 2018, 33 σελ.

Ένας γάτος… Μα τι γάτος – Μαρία Γεωργίου

Τι γίνεται όταν ένα αδέσποτο γατάκι βρεθεί στο δρόμο ενός μοναχικού παππου; Τι είδους σχέση είναι αυτή που αναπτύσσεται μεταξύ τους;Οι ηρωες της ιστορίας μας συναντιούνται τυχαία, αλλά είναι μια συνάντηση που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Μια υπέροχη ιστορία που με απλότητα και χιούμορ περνα τα πιο βαθιά μηνύματα για τη σχεση του ανθρώπου με τα ζωα.
Eικονογράφηση: Μαρία Γεωργίου

Παιδική λογοτεχνία, Ιδιωτική Έκδοση, 2018, 33 σελ.

Παιδική λογοτεχνία
Χριστούγεννα στη Φρουτοβιταμινοχώρα (2017), Ιδιωτική Έκδοση
Φρουτοβιταμινοχώρα (2017), Ιδιωτική Έκδοση
Καλοκαίρι στη Φρουτοβιταμινοχώρα (2018), Ιδιωτική Έκδοση
Ένας γάτος… Μα τι γάτος (2018), Ιδιωτική Έκδοση

Πηγές: Biblionet

22 views