Σαγόνια

Μιχαήλ Μαρινάκης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Μιχαήλ Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης το 1995.
Είναι ένας απλός άνθρωπος που αγαπάει την τέχνη και τα κλασικά μυθιστορήματα. Από μικρός ανακάλυψε την κλήση που είχε προς τις τέχνες και ασχολήθηκε παρά πολλά χρόνια με την ζωγραφική και τις κατασκευές. Αργότερα στην ζωή του ανακάλυψε το πάθος του για την συγγραφή καθώς και για άλλες δημιουργικές ασχολίες όπως η μαγειρική. Είναι φυσιολάτρης και τον ευχαριστεί παρά πολύ να περνάει χρόνο δίπλα στην θάλασσα.
Νουβέλες
Σαγόνια και οργή (2022), Bookstars – Γιωγγαράς

Διηγήματα
Τα πιτ μπουλ δε δαγκώνουν (2022), Bookstars – Γιωγγαράς

Τα πιτ μπουλ δε δαγκώνουν – Μιχαήλ Μαρινάκης

Τα πιτ μπουλ


Ο Φίλ, γνωστός και σε όλους ως Ρουκέτας, είναι ένας πρώην πυγμάχος που αντικρίζει την καριέρα του να μετατρέπεται σε αποκαΐδια αφού, λόγω της κατάθλιψης και των ουσιών, έχει απομακρυνθεί από τα πάντα. Δε βρίσκει κανένα κίνητρο για να ανατρέψει την κατάσταση που βρίσκεται, μέχρι που μπαίνει στη ζωή του ο Μπρονξ, ο καινούριος τετράποδος φίλος του. Ένα ταλαιπωρημένο και κακοποιημένο σκυλί με άγνωστο παρελθόν που χρειάζεται πολλή φροντίδα για να αναρρώσει. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο με το δικό του τρόπο και θα πολεμήσουν σκληρά για να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

Διηγήματα, Bookstars – Γιωγγαράς, 2022, 84 σελ.

Σαγόνια και οργή – Μιχαήλ Μαρινάκης

Σαγόνια


Μια ληστεία εκτυλίσσεται σε μια μικρή, απομακρυσμένη πόλη με λίγους κατοίκους. Ο χειμώνας είναι βαρύς και οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν είναι αρκετές για να καταδιώξουν τους ληστές στο αφιλόξενο και παγωμένο δάσος, όπου διέφυγαν μαζί με τρεις ομήρους. Ένας μυστηριώδης άντρας με βίαιο και ματωμένο παρελθόν αποφασίζει να αναλάβει δράση. Μαζί με έναν γιγάντιο σκύλο ξεκινάνε μια τρελή και άκρως ριψοκίνδυνη αποστολή διάσωσης. Μέσα από διάφορες προκλήσεις και δυσκολίες θα ανακαλύψουν, τόσο ο άντρας όσο και ο σκύλος, από τι είναι πραγματικά φτιαγμένοι και ποια είναι η πραγματική φύση τους.

Νουβέλα, Bookstars – Γιωγγαράς, 2022, 58 σελ.

Πηγές: Biblionet, Bookstars – Γιωγγαράς