Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης

Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994.
Είναι φοιτητής του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή παραμυθιών και διηγημάτων. Έχει πάρει μέρος σε πολλούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Μεγαλύτερη διάκριση αποτελεί το πρώτο βραβείο στον πέμπτο πανελλήνιο διαγωνισμό παραμυθιού που είχε διοργανωθεί από το περιοδικό Kid’s Fan. Το μυθιστόρημα “Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα” είναι η πρώτη του μεγαλόπνοη συγγραφική προσπάθεια.

Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα – Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης

Μια σειρά από


“Εγώ λοιπόν, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, θα σου φανερώσω κάποια γεγονότα τα οποία συνέβησαν πριν από πολλά χρόνια και καθόρισαν τη ζωή μου. Αυτά τα τρομαχτικά γεγονότα θα σε μυήσουν στην πραγματικότητα των παράλληλων κόσμων. Ομολογουμένως, μπορεί να σε φοβίσουν, αγαπητέ αναγνώστη, ή πάλι να σε κάνουν να αγνοήσεις την αλήθεια. Γι’ αυτό θα ήθελα να σου πω ότι αν περιμένεις να ακούσεις ιστορίες που συνήθιζες να ακούς όταν ήσουν μικρός, τότε μάλλον λανθάνεις και θα σου πρότεινα να μη διαβάσεις το βιβλίο. Αν πάλι διακαώς επιζητάς να μάθεις αυτά τα μοναδικά γεγονότα, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις αμέσως το διάβασμα, αλλά να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός και να εστιάσεις στα γεγονότα που ανάγονται στο επίπεδο της μεταφυσικής”.

Διατίθεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο με άδεια Creative Commons μέσω του δικτυακού τόπου www.saitapublications.gr

Μυθιστόρημα, E-book, Εκδόσεις Σαΐτα, 2012, 134 σελ.

Το λίκνο της ζωής – Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης

Το λίκνο της ζωής


Πριν από χιλιάδες χρόνια στη Γη ζούσε ο κρατερός Μοχάμεντ, ένας πανίσχυρος πολεμιστής. Ο στόχος του ήταν να γίνει ο μεγαλύτερος κατακτητής όλων των εποχών. Η μοίρα όμως θα τον αναγκάσει να αναζητήσει την αθανασία και να έρθει ξανά σε επαφή με την πρώτη του αγάπη. Ο έρωτας, οι φιλοδοξίες και οι επιδιώξεις δημιουργούν ένα συνονθύλευμα που θα οδηγήσουν τον Μοχάμεντ στο “Λίκνο της Ζωής”, στην πραγματική αθανασία της ψυχής…

Διατίθεται ελεύθερα με άδεια Creative Commons μέσω του δικτυακού τόπου www.saitapublications.gr

Νουβέλα, E-book, Εκδόσεις Σαΐτα, 2013, 122 σελ.

Κωδικό όνομα: Αφύπνιση – Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης

Κωδικό όνομα: αφύπνιση


Αποκαλούν τους εαυτούς τους χαρισματικούς. Οι άνθρωποι γύρω τους λένε ότι είναι μεταλλαγμένοι ή φρικιά. Σε μια σύγχρονη Νέα Υόρκη, δύο αδέρφια καταλύουν τους δεσμούς αίματος. Ο Πίτερ Μακλόγκαν και ο Λεξ Μπάρελντ γίνονται θανάσιμοι αντίπαλοι παλεύοντας ο πρώτος να αφυπνίσει έναν πανίσχυρο δαίμονα, ο δεύτερος να τον αποτρέψει. Ο Ντέιβιντ Μπέικερ, πρώην ρεπόρτερ και νυν ντελιβεράς σε πιτσαρία αγνοεί τον ρόλο που θα παίξει στον αγώνα του Καλού και του Κακού.
Το μενταγιόν-κλειδί της αφύπνισης του δαίμονα ανοίγει την πύλη για να καταλυθεί η ισορροπία των πάντων. Όταν ο Μπέικερ και το μενταγιόν εξαφανίζονται, η κλεψύδρα του χρόνου αναποδογυρίζει.

Διατίθεται ελεύθερα με άδεια Creative Commons μέσω του δικτυακού τόπου www.saitapublications.gr

Μυθιστόρημα, E-book, Εκδόσεις Σαΐτα, 2015, 180 σελ.

Ιστορίες της Άγριας Δύσης – Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης

Ιστορίες της Άγριας Δύσης


Στην Άγρια Δύση επιβιώνουν οι σκληροί, αυτοί που μπορούν ανά πάσα στιγμή να τραβήξουν το πιστόλι τους και να σκοτώσουν χωρίς ενδοιασμούς. Μόνο η επιβίωση έχει σημασία, ο άνθρωπος και η ζωή του δεν μετρούν.

Μέσα από αυτά τα έξι διηγήματα αναδεικνύεται το θρυλικό Γουέστ των πιστολέρο που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή κι ένα ολόκληρο έθνος.

Φτιάξτε λοιπόν μια τεκίλα, βάλτε μουσική σπαγγέτι γουέστερν, απλωθείτε στον καναπέ σας και απολαύστε τις ιστορίες της Άγριας Δύσης.

Διατίθεται ελεύθερα με άδεια Creative Commons μέσω του δικτυακού τόπου www.saitapublications.gr

Διηγήματα, E-book, Εκδόσεις Σαΐτα, 2016, 112 σελ.

Μυθιστορήματα
Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα (2012), Εκδόσεις Σαΐτα
Κωδικό όνομα: Αφύπνιση (2015), Εκδόσεις Σαΐτα

Νουβέλες
Το λίκνο της ζωής (2013), Εκδόσεις Σαΐτα

Διηγήματα
Ιστορίες της Άγριας Δύσης (2016), Εκδόσεις Σαΐτα

Συλλογικά έργα
Το ταξίδι ενός χαρτονομίσματος (2013), Εκδόσεις Σαΐτα
Ένα ταξίδι… αλλιώς (2013), Εκδόσεις Σαΐτα
Ιστορίες με δύο όψεις (2014), ΤοΒιβλίο

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Σαΐτα