Μόιρα Σκαρέα

Μόιρα Σκαρέα

Ελληνες λογοτέχνες
Η Μόιρα Σκαρέα γεννήθηκε και κατοικεί μέχρι και σήμερα στον Πειραιά.
Σπούδασε μαιευτική και εργάζεται ως μαία με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, πάνω από 20 χρόνια. Παράλληλα, ασχολείται με την ζωγραφική, το εικαστικό κόσμημα και τις τέχνες ενώ λατρεύει να ταξιδεύει στους μαγικούς κόσμους των βιβλίων φαντασίας.
Το “Κυνηγώντας το ουράνιο τόξο”είναι το πρώτο της έργο.
Παιδική λογοτεχνία
Κυνηγώντας το ουράνιο τόξο (2019), Υδροπλάνο
Το κεχριμπαρένιο μενταγιόν (2021), Υδροπλάνο

Το κεχριμπαρένιο μενταγιόν – Μόιρα Σκαρέα

Το κεχριμπαρένιο


Η Μαίρη έχει κρατήσει τα χρώματα που της χάρισε το ουράνιο τόξο μέσα στην καρδιά και στην ψυχή της και είναι έτοιμη να τα μοιραστεί με όποιον τα έχει ανάγκη. Έτσι, όταν καταλαβαίνει ότι ο Μάνος, ο καινούριος συμμαθητής της, είναι μελαγχολικός, αποφασίζει να του μιλήσει και να προσπαθήσει να τον βοηθήσει μαζί με την μαγική νεραιδοπαρέα της. Τι συμβαίνει στον Μάνο; Ποιος του έκλεψε το κεχριμπαρένιο μενταγιόν που του χάρισε η γιαγιά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή; Μια μαγική περιπέτεια που μας μιλάει για το μεγαλείο της φιλίας και της αγάπης και μας δείχνει, πως αυτοί που φεύγουν από τη ζωή δεν χάνονται ποτέ, αν δεν τους αφήσουμε να φύγουν από την καρδιά και το μυαλό μας!

Εικονογράφηση: Νικολέττα Φιλιππίδη

Παιδική λογοτεχνία, Υδροπλάνο, 2021, 78 σελ.

Κυνηγώντας το ουράνιο τόξο – Μόιρα Σκαρέα

Κυνηγώντας


Ένα νεραιδοκυνηγητό σε έναν κόσμο γεμάτο χρωματιστά όνειρα! Με οδηγό μας ένα… ουράνιο τόξο μπορούμε να καταφέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Eικονογράφηση: Ευφροσύνη Γιαννάκενα

Παιδική λογοτεχνία, Υδροπλάνο, 2019, 76 σελ.

Πηγές: Biblionet, Υδροπλάνο