Αφροδίτη Καριοφύλλη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Αφροδίτη Καριοφύλλη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει µε την οικογένειά της.
Ξεκίνησε να πειραµατίζεται µε τη γραφή το 2009. Η αγάπη της για τη λογοτεχνία την έσπρωξε, λίγο αργότερα, να παρακολουθήσει αρκετά εργαστήρια δηµιουργικής γραφής. Από εκείνη τη στιγµή δεν έχει σταµατήσει να πλάθει ιστορίες. To πρώτο της διήγηµα, “Πληγές”, εκδόθηκε στη συλλογή του Εργαστηρίου Συγγραφής Imaginarium µε τίτλο “Ιστορίες του Άλλοτε” και το δεύτερο, “Απρόβλεπτο”, στη συλλογή µε τίτλο “Το έπος της Φαντασίας III”, αµφότερα από τις Eκδόσεις iWrite.

Σκοτεινό ερωτικό ξέσπασμα – Αφροδίτη Καριοφύλλη

Ερωτικές αυτοτελείς ιστορίες


Εµµονές, εθισµοί, απιστίες, εκµετάλλευση, εκδίκηση, µαταιοδοξία, απόγνωση, σχιζοφρένεια, µισοκοιµούνται µέσα στις ερωτικές περιπτύξεις των σελίδων αυτού του βιβλίου, περιµένοντας να ξυπνήσουν και να οδηγήσουν τους ήρωες στο απόλυτο σκοτάδι. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, µα και µανιακοί, ασθενείς, επαγγελµατίες του σεξ, πλαστικές κούκλες, κάµερες, και ένα τσίρκο, όλα κοµµάτια µιας ερωτικής συλλογής γεµάτης µυστικά.

Δώδεκα διηγήµατα που τα ενώνουν τα πάθη και οι λάγνες απολαύσεις, µε πρωταγωνιστές που άλλοτε παραδίνονται άνευ όρων στην ηδονή, και άλλοτε παλεύουν έντροµοι να γλιτώσουν από το αναπόφευκτο φινάλε τους.

Στο “Σκοτεινό Ερωτικό Ξέσπασµα” το σεξ δεν γεννά ζωή, αλλά οδηγεί στην ανυπαρξία.

Διηγήματα, Εκδόσεις Πηγή, 2020, 144 σελ.

Διηγήματα
Σκοτεινό ερωτικό ξέσπασμα (2020), Εκδόσεις Πηγή

Συλλογικά έργα
Ιστορίες του άλλοτε (2018), Εκδόσεις iWrite

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή