Αναστάσιος Τσίπηρας

Αναστάσιος Τσίπηρας

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Αναστάσιος Τσίπηρας είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο τα τελευταία 10 χρόνια, όπου εξασκεί όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής καθώς και της Χειρουργικής Στόματος, της Προσθετικής και της Εμφυτευματολογίας. Την κλασσική ιατρική του εκπαίδευση πάντα την συντρόφευε το ενδιαφέρον του για τη μεταφυσική και τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα η έρευνα αλλά και οι υπηρεσίες του, να στραφούν από νωρίς και στον εναλλακτικό τομέα. Είναι κάτοχος διεθνούς αναγνώρισης διπλωμάτων στην Ομοιοπαθητική και στον Ιατρικό Βελονισμό και τα εξασκεί αμφότερα στο ιατρείο του, αναλαμβάνοντας όλες τις παθήσεις, σε συνδυασμό με άλλες ενεργειακές μεθόδους και θεραπευτικά συστήματα. Είναι ιδρυτής των κέντρων διακοπής καπνίσματος Easyquit. Η επιστημονική του επιμόρφωση στην Οδοντιατρική και στις Εναλλακτικές Θεραπείες είναι συνεχής, καθώς και η συμμετοχή του σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ασχολείται με τη μεταφυσική και το διαλογισμό από το 1999 και καθοδηγεί ομάδες διαλογισμού και εκπαίδευσης πάνω στην ενεργειακή θεραπεία. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα συστήματα ενεργειακής θεραπείας με την Ενεργονοητική να παίζει τον καθοριστικό ρόλο στην προσωπική του εξέλιξη και στις θεραπευτικές εφαρμογές του. Στον τομέα της έρευνας, ασχολείται με την συγχώνευση ολιστικών και ενεργειακών μεθόδων θεραπείας, σε συνδυασμό με τις διάφορες ειδικότητες της κλασσικής Ιατρικής. Είναι εκπαιδευτής Ενεργονοητικής και 8ης γενιάς Δάσκαλος Reiki. Είναι δημιουργός σεμιναρίων προσωπικής εξέλιξης, ευεξίας και εσωτερισμού. Αγάπη του είναι ο αθλητισμός, η μουσική, η ζωγραφική και η ασταμάτητη έρευνα αρχαίων θρησκευτικών και φιλοσοφικών παραδόσεων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Δοκίμια-Μελέτες-Ανθρώπινο Σώμα-Θεραπείες
Η τέχνη της αναπνοής (2018), Δίον
Οι θεραπευτικές δυνάμεις του ήλιου (2020), Δίον
Επιστροφή στο σώμα (2021), Δίον

Επιστροφή στο σώμα – Αναστάσιος Τσίπηρας

Επιστροφή στο σώμαΚαλλιέργεια της συνειδητότητας μέσα από τη Γείωση


Το Σώμα σου δεν είναι κάτι ξεχωριστό από τη γη. Είναι η προέκταση της γης μέσα σου!
Η “Επιστροφή στο Σώμα” έρχεται να καταρρίψει χρόνια “πνευματικά” στερεότυπα που με το πέρασμα των αιώνων έχουν οδηγήσει σε μια σταδιακή αποϊεροποίηση της Φύσεως και των τέλειων δημιουργημάτων της
Το πιο μεγαλοφυές, το πάνσοφο δώρο που η γη σαν μητέρα προσφέρει στην ψυχή σου σε καλεί να επιστρέψεις σε αυτό. Μην χάνεις χρόνο λοιπόν!
Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει:
– Να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου
– Να μάθεις να αντλείς θεραπευτική ενέργεια από τη γη
– Να αναβαθμίσεις την επαφή σου με τη Φύση
– Να αυξήσεις τα επίπεδα της ζωτικότητάς σου
– Να αποκτήσεις πρόσβαση στον άφθονο ενεργειακό πλούτο
της γης και πάνω από όλα,
Επιτέλους, να επιστρέψεις…
στον ξεχασμένο ναό της Ψυχής σου!
Μετά την “Τέχνη της Αναπνοής- Αήρ” και το “Οι Θεραπευτικές Δυνάμεις του Ήλιου-Ειλί” αποτελώντας τον τρίτο κατά σειρά τόμο που αντιστοιχεί στο στοιχείο της γης, το “Επιστροφή στο Σώμα” είναι στα χέρια σας, έτοιμο να σας μυήσει στα μυστικά του σώματος και να σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε τη συνειδητότητα μέσα απο τη γείωση.
“Απλό, ζωντανό και άμεσο, μέσα την ανατρεπτική του διδασκαλία, το βιβλίο αυτό είναι έτοιμο να φέρει μια βαθειά αλλαγή στην αντίληψη κάθε ανοιχτόμυαλου αναζητητή και να προσφέρει το δικό του λιθαράκι στην απειροσύνη του εσωτερισμού και της αυτογνωσίας.

Ανθρώπινο Σώμα, Δίον, 2021, 328 σελ.

Οι θεραπευτικές δυνάμεις του ήλιου – Αναστάσιος Τσίπηρας

Οι θεραπευτικές δυνάμειςΗλιουργία


Δείτε τη ζωή σας να αλλάζει εναρμονίζοντας το στοιχείο του Πυρός μέσα από την πιο υψηλή δόνηση που αυτό εκδηλώνεται στη Φύση, μέσα από τον Ήλιο.

Ο Ήλιος δεν κρατάει κανέναν μυστικό. Ως “μυστικό” έχουμε ορίσει την αλήθεια που δεν είμαστε έτοιμοι να δούμε. Με το βιβλίο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε την αντίληψη σας σε ένα πιο φωτεινό πεδίο, που με τη συνηθισμένη οπτική θεωρείται απρόσιτο. Το γεγονός ότι αυτό το φωτισμένο πεδίο αποτελεί κομμάτι του εαυτού σας, καθιστά το βιβλίο αυτό ένα εγχειρίδιο βαθιάς αυτογνωσίας. Μιας αυτογνωσίας, μέσα από την ίδια την καρδιά της φύσεως, τον Ήλιο.

Μάθετε τρόπους ενεργειακής εναρμόνισης και προσωπικής ενδυνάμωσης με τον Ήλιο και την απεριόριστη θεραπευτική ηλιακή ευφυΐα του.

Αποκτήστε πρόσβαση στα ανεξάντλητα ενεργειακά αποθέματα του Ήλιου, εφαρμόζοντας στην απλή καθημερινότητα σας τα 12 κλειδιά της Ηλιουργίας.

Μετά την “Τέχνη της Αναπνοής – Αήρ”, ο δεύτερος κατά σειρά τόμος “Ειλί” είναι στα χέρια σας, έτοιμος να σας μυήσει στις δονήσεις του Πυρός και να σας βοηθήσει να κάνετε ένα φωτεινό συνειδησιακό άλμα.

Θεραπείες, Δίον, 2020, 414 σελ.

Η τέχνη της αναπνοής – Αναστάσιος Τσίπηρας

Η τέχνη της αναπνοήςΈνας πρακτικός οδηγός ευεξίας


Kαθώς κρατάτε στα χέρια σας αυτό το βιβλίο παρατηρήστε για λίγο την αναπνοή σας…
Απλά παρατηρήστε την εισπνοή… το κενό… την εκπνοή… το κενό…

Γνωρίζεις ότι αυτή η τόσο απλή διαδικασία είναι υπεύθυνη για τη ζωή;

Πόσο σημαντική είναι για σένα; Πόσο σημαντικό είναι για σένα να είσαι υγιής; Να έχεις παραπάνω ενέργεια είτε για να βοηθάς τους συνανθρώπους σου είτε για να πετυχαίνεις τους στόχους σου;
Τα μεγαλύτερα θαύματα δε γίνονται μπροστά στα μάτια μας, τα μεγαλύτερα θαύματα γίνονται μέσα μας!

Η αναπνοή είναι ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα. Παρατήρησέ την και θυμήσου:
“Πάρε την κάθε αναπνοή σαν να είναι η τελευταία σου”.

“Κατατοπιστικό, απλό και εμψυχωτικό, το βιβλίο ”Η τέχνη της αναπνοής”, είναι ένα διαφωτιστικό εγχειρίδιο, προϊόν επιστημονικής έρευνας, που καλύπτει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τη θαυμαστή λειτουργία της αναπνοής, για έναν καλύτερο, πιο υγιή τρόπο ζωής, που θα βοηθήσει, κατ’ επέκταση, την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου”.

“Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τη θαυματουργή διαδικασία στην οποία οφείλουμε τη ζωή μας”.

“Μάθετε μέσα από απλές αναπνευστικές ασκήσεις πως να αυξήσετε γρήγορα τη ζωτικότητα και την ενέργειά σας”.

Το υλικό είναι προϊόν ιατρικής έρευνας και μακροχρόνιου προσωπικού πειραματισμού του συγγραφέα, ο οποίος συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση με την πνευματικότητα και τη μεταφυσική, βοηθά τους αναγνώστες με ασφάλεια, να αναρριχηθούν σε ανώτερα πεδία ευεξίας, υγείας και συνειδητότητας.

Αναπνευστικό σύστημα, Δίον, 2018, 224 σελ.

Πηγές: Biblionet, Δίον

Please wait...