Αγγελική Ισχνοπούλου

Αγγελική Ισχνοπούλου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Αγγελική Ισχνοπούλου μεγάλωσε στο Κιλκίς.
Ασχολείται από μικρή ηλικία με τη ζωγραφική, αλλά και την ποίηση. Από το 2016 ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της συγγραφικής όπου και τη συνεπήρε. Την ελκύει ό,τι έχει να κάνει με τέχνη και πιστεύει ότι ο κόσμος μας δίχως τέχνη θα ήταν ένα λάθος. Αποφοίτησε από την ειδικότητα “Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων” κι έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς και εικαστικούς διαγωνισμούς.
Μυθιστορήματα
Η μελωδία του ανέμου (2022), Εκδόσεις Άρωμα

Η μελωδία του ανέμου – Αγγελική Ισχνοπούλου

Η μελωδία


Η Αφροδίτη, μία κοπέλα εντελώς διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες της εποχής της, μεγάλωσε με αυστηρές αρχές απ’ τους παππούδες της, χωρίς ωστόσο να της τις επιβάλλουν. Εκείνη επέλεξε να τις ενστερνιστεί, γιατί πίστευε ότι μόνο έτσι ο άνθρωπος παραμένει σωστός, μέσα από τις ουσιώδεις αρχές. Είχε ψυχή σπάνια και αξιολάτρευτη που δύσκολα κάποιος θα της εναντιωνόταν.
Πόσο οι καταστάσεις όμως θα καθιστούν την Αφροδίτη ικανή να παραμείνει αυτό το γαλήνιο και άκακο πλάσμα; Πόσο θα καταφέρει να αντέξει χωρίς να υπερβάλλει στη συμπεριφoρά της; Θα παραμείνει αυτή η κοπέλα που ξέρουμε; Πόσο εύκολο μπορεί να είναι για μία νεαρή κοπέλα να παραμείνει σωστή μέσα σε μία κοινωνία ψεύτικη και σάπια;
Στο τέλος, θα βρεθεί σ’ εκείνη την κατάσταση που η ίδια αγάπησε και που ποτέ δεν σκέφτηκε ν’ ακολουθήσει.
Θα τα μάθουμε όλα αυτά καθώς θα ξετυλίγεται η ιστορία της Αφροδίτης, μέσα από γεγονότα τρομακτικά για εκείνη και την ευαίσθητη ψυχή της.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Άρωμα, 2022, 308 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Άρωμα