Αννίτα Καγκάλου

2021 Ελληνες λογοτέχνες
Η Αννίτα Καγκάλου είναι σύμβουλος Αυτοβελτίωσης Life Coach, σκηνοθέτης, ηθοποιός και δασκάλα του θεάτρου.
Υπήρξε Δημιουργός και Διευθύντρια της Πειραματικής Σκηνής και του Ερευνητικού-Ανυψωτικού θεάτρου Εργαστηρίου Teatro Piccolo στην Αθηνα. Υπήρξε αναπληρωματικό μέλος στον ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).
Είναι μέλος της Διεθνούς Ενωσης θεραπευτών συμπληρωματικών θεραπειών CTTA και του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching Mentoring Ελλάδος HCCMA. Έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερα Δραματική Σχολή του Διομήδη Φωτιάδη, όπου μετά την αποφοίτηση της, εργάστηκε αρκετά χρόνια ως καθηγήτρια Υποκριτικής. Έχει αποφοιτήσει από την Ακαδημία Αυτοβελτιωσης Mindvalley (USA) και την Ακαδημία Συμβουλευτικής και συμπληρωματικών θεραπειών Kew Academy (UK). Είναι επίσης Director στην εταιρεία Αννίτα Καγκάλου NLP Life Coach-ABNLP Αυτοβελτίωση. Διαμένει στην Αθήνα.
Η ποιητική συλλογή “Χωρίς να ξέρουμε γιατί” είναι το πρώτο της έργο απο τις εκδόσεις Αρχέτυπο το 2021.
Έχει τον όμορφο ιστότοπο: Teatro Piccolo.
Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο της σχετικά με τεχνικές Αυτοβελτίωσης και Υποκριτικής στο Κανάλι της στο YouTube: TeatroPiccoloCagalou.
Ποίηση
Χωρίς να ξέρουμε Γιατί (2021), Αρχέτυπο

Χωρίς να ξέρουμε Γιατί – Αννίτα Καγκάλου

Χωρίς να ξέρουμε


Ένας μονόλογος Αφύπνισης.

Μια θαρραλέα ομολογία για την αναζήτηση της θαμμένης συνείδησης της Ευτυχίας.

Ένας σύγχρονος ύμνος στην Ελευθερία με πυξίδα την Αλήθεια και τη Λύτρωση. Μια αναμέτρηση της Ψυχής με την επιφάνεια του εαυτού που έχουμε βαφτίσει «εγώ».

Ένα μήνυμα-κάλεσμα για την ανάδειξη της σημασίας του να είσαι Άνθρωπος. Μια μετάβαση από τον ιδεατό κόσμο του Ονείρου στον πυρήνα της καθημερινής συναλλαγής, με όχημα την ουσία της Ύπαρξης. Στο έργο οι εικόνες μεταμορφώνονται σε οράματα, οι λέξεις γίνονται κραδασμοί, μετουσιώνονται σε νότες, μια ψαλμωδία θα μπορούσε κανείς να πει, στον Ιερό σκοπό της Ζωής!

Ποίηση, Αρχέτυπο, 2021, 68 σελ.

Πηγές: Biblionet, Αρχέτυπο