Αντρη Χαϊράλλα

Αντρη Χαϊράλλα

Ελληνες λογοτέχνες Κύπρος
Η Άντρη Χαϊράλλα γεννήθηκε στη Λευκωσία, όπου διαµένει µέχρι και σήµερα.
Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Δηµοκρίτειο Πανεπιστήµιο Θράκης στο Τµήµα Ιστορίας και Εθνολογίας. Είναι συγγραφέας και σύµβουλος προσωπικής ανάπτυξης, ειδική στην αυτοβελτίωση και την επίτευξη Στόχων. Το όραµα της είναι να διδάξει εργαλεία και τεχνικές προσωπικής ανέλιξης και επιτυχίας σε όλους. Το βιβλίο “Αναστασία, Παλεύοντας με τη σχιζοφρένεια” αποτέλεσε το πρώτο συγγραφικό της έργο.

Αναστασία – Άντρη Χαϊράλλα

ΑναστασίαΠαλεύοντας με τη σχιζοφρένεια


Αναστασία, μια γυναίκα έξυπνη και γεμάτη αγάπη, πονεμένη μα αγιάτρευτη. Σε μια εποχή όπου ο κόσμος επέκρινε το διαφορετικό, προσπαθούσε να βρει τον εαυτό της αφήνοντας πίσω το στίγμα του παρελθόντος, αυτό που επισκίαζε αυτήν και την οικογένεια της. Δεν ήταν εφικτό. Όπου κι αν πήγαινε αυτό την ακολουθούσε, αφού ζούσε μέσα της, ήταν ένα μ’ αυτήν. Σχιζοφρένεια, αυτή ήταν η διάγνωση των γιατρών.
Μέσα από την πορεία της ζωής της ξεδιπλώνονται ένα-ένα τα νήματα που σκιαγραφούν το είναι της Αναστασίας, μιας μάνας που λόγω της ασθένειας της αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία και πάλευε καθημερινά για να κρατηθεί στον κόσμο των “λογικών”, την εξέλιξη της αρρώστιας της και ταυτόχρονα την αντίδραση και την αποδοχή ή την απόρριψη της από τον υπόλοιπο κόσμο.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις iWrite, 2015, 410 σελ.

Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και οραμάτων – Άντρη Χαϊράλλα

Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης


Όνειρα, Στόχοι, Θέλω και Επιθυµίες ξεπηδούν σαν σπίθες µέσα από την καρδιά µας κάθε στιγµή. Αλήθεια, όµως, πόσα από αυτά κατορθώνουµε να πραγµατοποιήσουµε στο τέλος της ηµέρας; Ένα Ηµερολόγιο αλλιώτικο, ένας οδηγός επίτευξης στόχων, που βήµα – βήµα σε κρατάει απ’ το χέρι και σε παρακινεί ώστε να προχωρήσεις προς κάθε κατεύθυνση για την εκπλήρωση των στόχων σου. Ένα βιβλίο που σε ωθεί να γίνεις ο άνθρωπος που θέλεις να είσαι, να επιτύχεις τους στόχους, τα θέλω, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου κατακτώντας παράλληλα την γαλήνη και την αρµονία που σου είναι απαραίτητες για να είσαι ευτυχισµένος µέσα σου.

Καλή διαδροµή στο µαγευτικό ταξίδι της ζωής σου που ΕΣΥ δηµιουργείς!

Συμβουλευτική, Εκδόσεις iWrite, 2016, 230 σελ.

Θετική μεταδοτικότητα – Άντρη Χαϊράλλα

Θετική μεταδοτικότητα


Μπορείς κι εσύ να γίνεις ο Υπέρ – Ήρωας της δικής σου ζωής!
Ναι, µπορείς, και µάλιστα τώρα. Άµεσα. Αυτή την στιγµή και είναι πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεσαι.

Το βιβλίο αυτό σε βοηθά να κάνεις µια υπέροχη “βουτιά” µέσα σου, αλλά και να ρίξεις µια αληθινή µατιά γύρω σου, ώστε να κατανοήσεις τη σηµασία που έχει η προσωπική σου εκτίµηση για σένα και να διαπιστώσεις τον πραγµατικό ρόλο που η σκέψη και τα συναισθήµατα παίζουν στη διαµόρφωση κάθε πτυχής της ζωής σου.

Αυτό το βιβλίο-οδηγός θα σε βοηθήσει να αναδυθείς εκφράζοντας τον καλύτερο εαυτό σου, µαθαίνοντάς σου τι είναι η Θετική Μεταδοτικότητα, αλλά και πώς µπορεί να σε οδηγήσει στο προκαθορισµένο Θετικό Αποτέλεσµα που είναι σηµαντικό για κάθε τοµέα της ζωής σου.

Συμβουλευτική, Εκδόσεις iWrite, 2017, 76 σελ.

30+1 Τρόποι για να περνάς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου – Άντρη Χαϊράλλα

30+1 Τρόποι


30+1 λόγοι αγάπης και αλήθειας.
30+1 τρόποι για να είσαι δίπλα στα παιδιά σου.
30+1 εύκολοι και ευχάριστοι τρόποι, για να περνάς καθημερινά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, να διασκεδάζετε, πότε παίζοντας και πότε συζητώντας, πότε ανακαλύπτοντας και πότε δημιουργώντας.
Κατά τη διάρκεια των “πειραμάτων” μου, αντιλήφθηκα πως η σχέση που μπορείς να χτίσεις με τα παιδιά σου μέσω του παιχνιδιού είναι ανεκτίμητης αξίας και σπουδαιότητας. Για το λόγο αυτό, σε κάθε πρόταση από τους 30+1 τρόπους που αναπτύσσω σ’ αυτό το εγχειρίδιο για γονείς, παραθέτω και τον τρόπο με τον οποίο βοηθά η καθεμιά από τις 30+1 προτάσεις μου στη διαμόρφωση και εξέλιξη του παιδιού, καθώς και στην ανάπτυξη των σχέσεων των παιδιών – αδερφιών μεταξύ τους, αλλά και της σχέσης τους μαζί σου.

Όλες οι ιδέες που αναφέρω στο παρόν βιβλίο έχουν δουλέψει με επιτυχία για μένα και τις αγάπες μου και είμαι σίγουρη πως το ίδιο, αν όχι και καλύτερα, θα έχουν και για σένα πολύ όμορφα, χαρούμενα και θετικά αποτελέσματα.

Γονείς και παιδιά, Εκδόσεις iWrite, 2018, 222 σελ.

Μυθιστορήματα
Αναστασία (2015), Εκδόσεις iWrite

Δοκίμια-Μελέτες-Συμβουλευτική
Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και οραμάτων (2016), Εκδόσεις iWrite
Θετική μεταδοτικότητα (2017), Εκδόσεις iWrite
30+1 Τρόποι για να περνάς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου (2018), Εκδόσεις iWrite

Συλλογικά έργα
Ευτυχία και πώς να την κατακτήσετε (2018), Εκδόσεις iWrite

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις iWrite.gr