Το πέπλο

Αρης Γκρίμπας

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Άρης Γκρίμπας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1987 και πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Ολλανδίας.
Αγάπησε από νεαρή ηλικία τον κόσμο του Φανταστικού, καθώς και τις πολεμικές τέχνες. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες events για την προώθηση παιχνιδιών όπως tRPGs, TCGs και Miniature War games. Έχει διδάξει σε διάφορα τμήματα σχολών πολεμικών τεχνών, ενώ έχει λάβει και μέρος σε αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, με το bjj να αποτελεί την πιο πρόσφατη αγάπη του. Πλέον ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή, προσπαθώντας να βάλει στο χαρτί την ιστορία επικής φαντασίας, που εδώ και είκοσι χρόνια έπλαθε, αλλά μοιραζόταν μονάχα με φίλους ή συγγενείς.
Μυθιστορήματα
Το πέπλο της σκιάς (2023), Εκδόσεις Βάρδος

Το πέπλο της σκιάς – Άρης Γκρίμπας

Το πέπλοΙστορίες από την Άρας Άουμαρ
Μυθιστόρημα Φαντασίας


Μπορεί η έκβαση μιας μάχης, στο βορειότερο οχυρό του κράτους των Νάνων, να αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο; Ίσως. Ίσως και όχι.
Η μοίρα, άλλωστε, των έλλογων φυλών δεν είναι προδιαγεγραμμένη και μυριάδες γεγονότα θα συμβάλλουν στο γράψιμο αυτής της ιστορίας.
Ένα πράγμα, όμως, παραμένει σίγουρο. Οι Εφτά Νεκρομάντεις του Ντερόζ έχουν αποφασίσει να δράσουν και οι λαοί της Άρας Άουμαρ βρίσκονται μπροστά μονάχα σε ένα δίλημμα… να αντισταθούν ή να χαθούν.
Καθώς ο πόλεμος στο Μπάιν, το κράτος των Νάνων, φουντώνει, νέοι ήρωες υψώνουν το ανάστημά τους σε ολόκληρη την επικράτεια της Άρας Άουμαρ. Άραγε, θα καταφέρουν να συναντηθούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους ή θα τους παρασύρει με τον άγριο και άναρχο χορό της η δίνη του πολέμου.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Βάρδος, 2023, 584 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Βάρδος