Αθανάσιος Κοσμόπουλος

Ελληνες λογοτέχνες


Ματωμένα τρίγωνα
Ένας νεκρός Εύζωνας πυροβολημένος από άγνωστο ελεύθερο σκοπευτή στην Πλατεία Συντάγματος την ώρα της αλλαγής…
Ποιοι επιθυμούν την αποδιοργάνωση της Χώρας; Ποιοι επιζητούν το Χάος;
Ένα περίεργο ντόμινο ξεδιπλώνεται καθώς η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες…
Ποια αντιπαλότητα αδελφοτήτων και Ταγμάτων ξεδιπλώνεται στην Αθήνα εδώ και δεκάδες χρόνια; Γερμανία, Ανταρκτική, Ελλάδα, Ισραήλ… τι αναζητείται… Ποιο το μυστικό;
Ποια κληρονομιά διαχειρίζονται και τι υπερασπίζονται οι Έλληνες Αδελφοί; Η αιώνια πάλη του καλού με το κακό… Πάλι στην Ελλάδα…
Μία εβδομάδα του Ιουνίου του 2009, μια κρίσιμη εβδομάδα, έτυχε να συγκρουστεί ξανά το «καλό» με το «κακό», στην Ελλάδα….. αυτήν την φορά όμως συντονισμένα. Μια μάχη που σταθερά διεξάγεται σε πολιτικό, οικονομικό, πολιτισμικό επίπεδο.
Ματωμένα Τρίγωνα… πολλές φορές θα σταματήσεις να διαβάζεις, καθώς τα πρόσωπα και τα γεγονότα θα σου θυμίζουν «συμπτωματικά» κάτι που άκουσες ή είδες.. Φαντασία ή Πραγματικότητα; Αληθή γεγονότα ή μυθοπλασία; Εσύ ας κρίνεις, διαβάζοντας την ιστορία του Κοσμά, ενός επιχειρησιακού Ταγματάρχη της ΕΥΠ που ανέλαβε μια διαφορετική αποστολή από τις συνηθισμένες, σε αυτήν την συγκεκριμένη σημαντική εβδομάδα.
Χρησιμοποίησε για κάθε όνομα, γεγονός, ιστορική αναφορά και τόπο που αναφέρονται εδώ, σύγχρονες μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο και θα εκπλαγείς από το παρελθόν… Και ιδίως το παρόν..
Το «σχέδιο» παραμένει εκεί, έξω, αιώνες τώρα, προκλητικά παρόν στον αναγνώστη, να το ανακαλύψει… αν τα καταφέρει…
Τίποτα δεν είναι τυχαίο …τίποτα δεν είναι συγκυριακό … οι κορυφές του τριγώνου δεν είναι συμπτωματικές…
Εκ του Χάους η Τάξις…

Μυθιστορήματα
Ματωμένα τρίγωνα (2015)

Πηγές: BIBLIONET, Αγγελάκη Εκδόσεις

67 views.