Αθηνά Ανδριανού

Αθηνά Ανδριανού

Ελληνες λογοτέχνες
Η Αθηνά Ανδριανού βρίσκεται ενεργά στο χώρο του μεταφυσικού για περισσότερο από 15 και πλέον χρόνια σαν μεταφυσικός ερευνητής αλλά και σαν μία επιτυχημένη επιχειρηματίας μιας και είναι η ιδρυτής και η ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης αλυσίδας μεταφυσικών καταστημάτων (που παρέχουν προιόντα και υπηρεσίες) Kismet Shop σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς και διδάκτωρ στην ομώνυμη σχολή μεταφυσικής και παραψυχολογίας.
Σπούδασε Ιατρική Αθηνών όπου και αποφοίτησε με άριστα και στη συνέχεια ασχολήθηκε ενεργά με την έρευνα του μεταφυσικού σε βάθος, με σκοπό να αναλύσει και να αποκωδικοποιήσει μεγάλες και θεμελειώδης μαγικές έννοιες που δεν έχουν ακόμη τεκμηριωθεί από τη σύγχρονη επιστήμη.
Ταξίδεψε στα περισσότερα μέρη του κόσμου, με σκοπό να συλλέξει γνώσεις και πληροφορίες μελετώντας σε βάθος τα περισσότερα μαγικά συστήματα του κάθε λαού και συλλέγοντας σπάνια μαγικά χειρόγραφα, αντικείμενα αλλά και βιβλία.
Ως μεταφυσικός ερευνητής δεν σταματά ποτέ να μελετά το τεράστιο και ατελείωτο φάσμα του μεταφυσικού σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν σταματά να καταγράφει και να πειραματίζεται με σκοπό όχι μόνο να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται αλλά και στη συλλογή και μεταλαμπάδευση των γνώσεων που έχει αποκομήσει τόσο μεσω της σχολής της όσο και μέσω των βιβλίων της.
Μυθιστορήματα
Τα μαγικά μονοπάτια του Kismet (2014), Bookstars-Γιωγγαράς

Τα μαγικά μονοπάτια του Kismet – Αθηνά Ανδριανού

Τα μαγικά μονοπάτια


Οι παλιές γυναίκες ήταν σοφές και κατείχαν τη μαγική γνώση.
Τι γίνεται όμως όταν αυτή η γνώση αποκαλύπτεται με τον πιο άσχημο τρόπο σε κάποιον που αγνοεί και αμφισβητεί την ύπαρξή της?
Τότε το σύμπαν παίζει τα δικά του παιχνίδια, μα το πεπρωμένο είναι αυτό που αποφασίζει για σένα.
Ένα συναρπαστικό ταξίδι που σας γεμίζει με όλα τα συναισθήματα και σας απαντά σε όσα μέχρι χτες σας ήταν παντελώς άγνωστα.
Ένα πλήρες βιβλίο, μια πραγματική ιστορία, η ιστορία του Kismet αλλά και του κάθε ένα από εσάς…
Το βιβλίο αυτό φέρνει στο φως όλα όσα οι περισσότεροι από εμάς αγνοούσαμε μέχρι χτες ενώ παράλληλα μέσα από την ιστορία που αφηγείται σας γεμίζει με όλα τα πιθανά ανθρώπινα συναισθήματα. Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Μυθιστόρημα, Bookstars-Γιωγγαράς, 2014, 232 σελ.

Πηγές: Biblionet, Bookstars-Γιωγγαράς