Χριστίνα Μιχελάκη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Χριστίνα Μιχελάκη, είναι γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης.
Έχει σπουδάσει Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης όμως η μεγάλη της αγάπη για τα βιβλία ήταν που την κέρδισε τελικά. Μανιώδης αναγνώστρια, μπορεί να διαβάσει τα πάντα και παντού αρκεί να περιέχουν μία καλή και δυναμική ιστορία. Λατρεύει ιδιαιτέρως τα βιβλία φαντασίας, τα οποία έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.
Η αστείρευτη αγάπη της για τα βιβλία, την ώθησαν να γίνει συν-ιδρύτρια μαζί με τις, Βασιλική Μπούζα και Χρυσή-Σίσυ Αγγελίδου, του διαδικτυακού ιστότοπου aisthisis.gr.
Κείμενα της μπορείτε να βρείτε στο Wattpad, στο bluez.gr και στο aisthisi.gr.

Τα Αστέρια του Πεπρωμένου – Χριστίνα Μιχελάκη
Κόμετφιλντς… Η πόλη που δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα. Όλα είναι ίδια εδώ και χρόνια. Ίδια πρόσωπα, ίδια μαγαζιά, ακόμα και ο ίδιος αέρας φυσάει πάνω από την πόλη επί δεκαετίες. Τι θα αλλάξει όμως, όταν η Λόρα, η Κόριν και η Ναταλία ανακαλύπτουν η μία την άλλη και το αιματηρό παρελθόν που τις δένει με αυτή την πόλη, αλλά και μεταξύ τους; Τι θα συμβεί όταν συνειδητοποιήσουν ότι έχουν μαγικές δυνάμεις, αλλά και πανίσχυρους εχθρούς; Μέσα από σειρά γεγονότων που θα βιώσουν από κοινού, θα ανακαλύψουν τη φιλία, τον έρωτα, την αγάπη, τη μαγεία, το σκοτάδι, αλλά και μία προφητεία που θα τους αλλάξει τη ζωή.Στο Κόμετφιλντς τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο…

Επιμέλεια: Στέλλα Τσιαρβούλα

Μυθιστόρημα, Ιδιωτική έκδοση, 2016, 520 σελ.

Το κυνήγι της μάγισσας – Χριστίνα Μιχελάκη
Η Αλίνα είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι όπως όλα τα άλλα γύρω της. Ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ο ξαφνικός θάνατος των γονιών της την αναγκάζουν να μετακομίσει στο Σάμερλαντ, με τους παππούδες της. Εκεί θα κάνει μία καινούργια αρχή στη ζωή της, μα και θα γνωρίσει τον αινιγματικό Στέφαν, που έχει βάλει πλώρη για την καρδιά της. Η ζωή της, όμως, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη θα παραμείνει, όταν ένας μυστηριώδης άντρας θα κάνει την εμφάνισή του στη μικρή πόλη, με τις αποσκευές του γεμάτες από εκδίκηση και θάνατο. Θα καταφέρει η ηρωίδα μας να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά της; Πού θα κρυφτεί όταν το κυνήγι θα αρχίσει στους ηλιόλουστους δρόμους του Σάμερλαντ;

Μυθιστόρημα, Ελκυστής, 2018, 524 σελ.

Ματωμένο ρόδο – Χριστίνα Μιχελάκη

Βιβλίο 1


«Έχετε αναλογιστεί άραγε, πώς θα ήταν να πεθάνετε από το χέρι εκείνου που αγαπάτε; Πώς θα νιώθατε καθώς σας έμπηζε το μαχαίρι πιο βαθιά στην πληγή; Ποια συναισθήματα θα περνούσαν από τα μάτια του, καθώς εσείς θα ξεψυχούσατε στην αγκαλιά του;
Μέχρι πριν από λίγα λεπτά, δεν είχα καμία ιδέα. Τώρα, καθώς η ζωή εγκατέλειπε το σώμα μου, ευχόμουν να μην το είχα ζήσει ποτέ.
Μέχρι πριν από μερικούς μήνες τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, αν είχα ακούσει το ένστικτο μου και είχα κάνει διαφορετική επιλογή. Ίσως να ήμουν ακόμα εδώ, ζωντανή. Η καρδιά μου θα χτυπούσε ρυθμικά, στέλνοντας αίμα σε κάθε σημείο του σώματός μου και το δέρμα μου θα δεχόταν την ζεστασιά του καυτού μεσημεριανού ήλιου. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, αν δεν τον γνώριζα.
Εκείνον που έμελλε να είναι η ζωή μου.
Η καταστροφή μου.
Και ο θάνατος μου…»
Η Ερίσα Καρμίρ Μπλατ, ένας παράξενος βρικόλακας, θα διασχίσει για πρώτη φορά, τις πύλες του Ινστιτούτου, Μαύρο Ρόδο. Εκεί θα ανακαλύψει πολύ αργά, πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και ότι ο κίνδυνος καραδοκεί σε κάθε της βήμα. Μυστικά, ψέματα, δολοπλοκίες μα και κρυμμένες αλήθειες, θα γκρεμίσουν τον κόσμο που μέχρι τώρα ήξερε.

Μυθιστόρημα, Maradel Books, 2018, 440 σελ.

Μυθιστορήματα
Τα Αστέρια του Πεπρωμένου (2016), Ιδιωτική έκδοση
Το κυνήγι της μάγισσας (2018), Ελκυστής
Ματωμένο ρόδο (2018), Maradel Books

Διηγήματα
«Οι Άλλοι», Ανθολογία Το ξύπνημα, Συμπαντικές Διαδρομές, (2016)
«Η Φρουρός», «Βλαντ Γ’ Τσέπες», Ανθολογία Σκοτάδι, Συμπαντικές Διαδρομές (2017)
«Η εκδίκηση των Ραέμτιαν», Ανθολογία Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Συμπαντικές Διαδρομές (2017)
«Η Μάγισσα του Σάλεμ», «Blair Witch», Ανθολογία Μαγικοί Χοροί, Συμπαντικές Διαδρομές (2018)

Πηγές: Biblionet, Ελκυστής, Maradel Books