Χρήστος Χασιώτης

Ελληνες λογοτέχνες
Αν για τον κάθε άνθρωπο η εκπλήρωση των επιθυμιών του αποτελεί μια ανάγκη την οποία διακαώς επιθυμεί να ικανοποιήσει, τότε για τον Χρήστο Χασιώτη (λογοτεχνικό ψευδώνυμο) ο μοναχικός δρόμος της συγγραφής αποτελεί μια διέξοδο για να εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του πλάθοντας ιστορίες με επίκεντρο τον έρωτα, τα αδιέξοδα του σύγχρονου ανθρώπου, τα άγχη και τους προβληματισμούς του.
Μυθιστορήματα
Στη θύελλα του πάθους (2014), CaptainBook.gr
Το ημερολόγιο μιας ζωής (2018), Ιδιωτική Έκδοση

Το ημερολόγιο μιας ζωής – Χρήστος Χασιώτης

Το ημερολόγιο μιας ζωής


Μια τρυφερή ιστορία που καταπιάνεται με το ευαίσθητο θέμα της σχέσης μητέρας και κόρης κατά την εφηβική ηλικία, με τα προβλήματα που εμφανίζονται σε αυτήν, αλλά και με τα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά καταστρέφοντας ό,τι με κόπο είχε “κτιστεί” τα προηγούμενα χρόνια. Με ιδιαίτερη αγάπη προσεγγίζεται αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, περιγράφοντας μια κατάσταση που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα!

Μυθιστόρημα, Ιδιωτική Έκδοση, 2018, 438 σελ.

Στη θύελλα του πάθους – Χρήστος Χασιώτης

Στη θύελλα του πάθους


Η ζωή του Άγγελου, ενός πετυχημένου πλαστικού χειρουργού, είναι οριοθετημένη μεταξύ αυτού που μπορεί να ονομάσει κάποιος επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή γαλήνη. Ωστόσο, σταδιακά ανακαλύπτει πως ένα κενό αρχίζει να εμφανίζεται στη ζωή του. Πραγματοποιώντας ένα επαγγελματικό ταξίδι θα γνωρίσει τη Δήμητρα. Σταδιακά, η γνωριμία τους θα οδηγήσει σε ένα παράφορο πάθος, ο έλεγχος του οποίου θα αποδειχθεί αδύνατος και για τους δύο. Ο Άγγελος θα οδηγηθεί σε έναν ερωτικό παροξυσμό, πρωτόγνωρο για τον ίδιο, ο οποίος θα διαταράξει πλήρως την ηρεμία της οικογενειακής του ζωής, δίχως όμως αυτό τον ενδιαφέρει αρχικά. Κάποια στιγμή, όμως, ο ίδιος θα οδηγηθεί στο δίλημμα ποιον δρόμο να διαλέξει: αυτόν της παραμονής στη γυναίκα του ή της φυγής μαζί με τη Δήμητρα. Η σύγχυσή του τον οδηγεί σε έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις αλλά και σε συγκρούσεις με τους γύρω του. Κι ενώ ο ίδιος προσπαθεί να βάλει μια τάξη στη ζωή του, ένας εκπληκτικός και απρόσμενος μίτος αποκαλύψεων θα αρχίσει να ξετυλίγεται ξαφνικά μπροστά του, οδηγώντας σε συγκλονιστικές εξελίξεις που θα τον αιφνιδιάσουν απρόσμενα.

Μυθιστόρημα, CaptainBook.gr, 2014, 445 σελ.

Πηγές: Biblionet, CaptainBook.gr