Κωνσταντίνα Μαλαχία

Κωνσταντίνα Μαλαχία

Ελληνες λογοτέχνες
Η Κωνσταντίνα Μαλαχία είναι γεννημένη το Μάρτιο του 1994 στην Αθήνα όπου ζει μέχρι και σήμερα.
Το συγγραφικό ταξίδι ξεκινά από τα εφηβικά της χρόνια. Φοιτώντας στην Σιβιτανίδειο σχολή στο 3o ΕΠΑΛ άρχισε να αποτυπώνει σε ένα απλό τετράδιο τις σκέψεις της. Από τα δεκαεπτά της μόλις χρόνια ήξερε πως το μικρόβιο της συγγραφής ήρθε για να μείνει. Η τέχνη της δημιουργικής γραφής ήταν ένας τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας. Ως καλλιτεχνικό και δημιουργικό πνεύμα της οικογένειας γύρισε για ακόμα μία φορά στα θρανία. Μόνο που αυτή την φορά ήταν σε ΙΕΚ. Μαθαίνοντας αισθητική και μακιγιάζ ξετυλίγει εξίσου τα ταλέντα της. Μετά από μερικά χρόνια αργότερα η αγάπη της για την συγγραφή άρχισε να γίνεται πραγματικότητα.
Νουβέλες
Νέα Αρχή (2021), Bookguru.gr
Όταν έπεσε η μάσκα (2023), Ελκυστής

Όταν έπεσε η μάσκα – Κωνσταντίνα Μαλαχία

Όταν έπεσε


Μια γυναίκα παίρνει την απόφαση να πετάξει από πάνω της το βάρος ενός γάμου που εδώ και καιρό τη διαλύει ψυχικά και οικονομικά. Ένας άντρας που έχει εγκαταλειφθεί στα σκαλιά της εκκλησίας πριν τον γάμο του παλεύει να σταθεί στα πόδια του και να βρει ξανά τον έρωτα. Όμως, το παρελθόν έρχεται να βασανίσει τον δρόμο τους και ενώ η μοίρα θα τους φέρει κοντά, την ίδια στιγμή θα μπερδέψει σαν κόμπο τις ζωές τους. Θα μπορέσει η Θάλεια να σταθεί στα πόδια της; Θα καταφέρει να μείνει μακριά από περιπέτειες και λάθος επιλογές; Θα είναι αρκετός ο έρωτας για να της δώσει ανάσα λίγο πριν πέσουν οι μάσκες;

Νουβέλα, Ελκυστής, 2023, 98 σελ.

Νέα Αρχή – Κωνσταντίνα Μαλαχία

Νέα Αρχή


Πες μου πόσες φορές βρέθηκες σε αδιέξοδο;
Πόσο δύσκολο ήταν να γίνεις και να νιώσεις ελευθερία ή ευτυχισμένος;

Τα ερωτήματα είναι πολλά κι όμως υπάρχει απάντηση, υπάρχει τρόπος να βγεις νικητής, να είσαι ελεύθερος/η, να νιώσεις ΛΥΤΡΩΣΗ. Αυτή θα μάθουμε σε αυτό το βιβλίο, πώς να λυτρώνουμε τον εαυτό μας μέσα από το δικό μας συναισθηματικό και εσωτερικό σκοτάδι.
Στην τελική αυτό που χρειαζόμαστε είναι ο εαυτός μας για να είμαστε ο εαυτός μας

Νουβέλα, Bookguru.gr, 2021, 116 σελ.

Πηγές: Biblionet, Ελκυστής, Bookguru.gr