Κωνσταντίνος Κορµπάκης

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Κωνσταντίνος Κορµπάκης γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε στο τµήµα Φιλολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών κι αγαπά τη λογοτεχνία. Αγαπηµένα του είδη είναι τα βιβλία φαντασίας, τα αστυνοµικά και ιστορικά µυθιστορήµατα. Το τίµηµα είναι ο χρόνος είναι η πρώτη σειρά βιβλίων φαντασίας που γράφει και η πρώτη αποστολή µάς εισάγει στον κόσµο της µαγείας των στοιχείων της φύσης.

Το τίμημα είναι ο χρόνος – Κωνσταντίνος Κορμπάκης
Οι Τρίδυµες σκοτεινές µάγισσες έχουν ξεκινήσει το σχέδιο κυριαρχίας τους στον κόσµο. Το µόνο όπλο στα χέρια του Συµβουλίου των Μάγων για την αντιµετώπισή τους είναι δύο µάγοι, που δεν γνωρίζουν τι τους έχει επιφυλάξει η µοίρα. Η Ιόλη, µια µάγισσα του νερού, κι ο Ωρίωνας, ένας µάγος της φωτιάς, λαµβάνουν έναν φάκελο µε ασυνήθιστο τρόπο. Μέσα στον φάκελο βρίσκεται ένα γράµµα από το Συµβούλιο των Μάγων, που τους αναθέτει την πρώτη τους αποστολή.

Από κείνη τη στιγµή, ξεκινά ένα ταξίδι στον κόσµο της µαγείας. Στόχος τους είναι να εµποδίσουν τις Τρίδυµες από την υλοποίηση των ιδιοτελών τους σχεδίων. Θα συναντήσουν µυθικά πλάσµατα που θα σταθούν εµπόδιό τους, µαταιόδοξους ανθρώπους που δεν διστάζουν πουθενά και µαγικά κειµήλια που θα τους βοηθήσουν στη µάχη τους ενάντια στο σκότος. Γνωρίζουν όµως εξαρχής πως, ακόµα κι αν επιτύχουν σ’ όσα τους αναθέσουν, ο χρόνος θα είναι αµείλικτος µαζί τους.

Η πρώτη αποστολή αποτελεί το πρώτο βιβλίο της σειράς Το τίµηµα είναι ο χρόνος, που θα σας ταξιδέψει σ’ έναν σύγχρονο κόσµο µαγείας, όπου οι µάγοι µάχονται µε ξόρκια φωτιάς, νερού, γης και αέρα, υποταγµένα στο φως και το σκότος.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2020, 648 σελ.

Μυθιστορήματα
Το τίμημα είναι ο χρόνος (2020), Εκδόσεις Πηγή

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή