Δηµήτρης Μιχαλέτος

Δηµήτρης Μιχαλέτος

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Δηµήτρης Μιχαλέτος γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Αθήνα, όπου κατοικεί και εργάζεται µέχρι και σήµερα, έχοντας σπουδάσει κοινωνικές επιστήµες στο Πάντειο Πανεπιστήµιο. Η αγάπη του για τη λογοτεχνία οφείλεται στη µητέρα του, που τον µύησε στον µαγικό κόσµο των βιβλίων, αλλά και σε συγγραφείς που µε τα έργα τους κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτο το ενδιαφέρον του όλα αυτά τα χρόνια. Ορισµένοι από αυτούς είναι οι R. L. Stine, Stephen King, Neil Gaiman και Dan Brown. Περνά τον ελεύθερό του χρόνο γράφοντας ιστορίες που θα του άρεσε να διαβάσει ως αναγνώστης, ενώ έχει µεγάλη αδυναµία και στον κινηµατογράφο, τα κόµικς και τα βιντεοπαιχνίδια.
Μυθιστορήματα
Το Αγόρι με τα Χρυσά Μάτια (2022), Εκδόσεις Πηγή

Το Αγόρι με τα Χρυσά Μάτια – Δημήτρης Μιχαλέτος

Το ΑγόριΒιβλίο Ι – Το Κάλεσμα


Ποιο είναι το αγόρι µε τα χρυσά µάτια που εµφανίζεται στον ονειρικό κόσµο; Από που πηγάζουν οι αστείρευτες δυνάµεις του; Ποιόν σκοπό εξυπηρετεί;
Από την Ελλάδα, την Ισπανία και τη Γαλλία, ως την Κίνα και τις Η.Π.Α, πέντε, άγνωστοι µεταξύ τους, έφηβοι βασανίζονται από τα ίδια ερωτήµατα. Πολύ σύντοµα, η αναζήτηση απαντήσεων θα τους οδηγήσει να εµπλακούν σε µια ξέφρενη περιπέτεια στον κόσµο των ονείρων.
Αναγκασµένοι να παραµερίσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν προκειµένου να επιβιώσουν, οι πέντε έφηβοι θα συστήσουν µια ετερόκλητη οµάδα, η οποία θα βρεθεί αντιµέτωπη µε θανάσιµους κινδύνους, σατανικά πλάσµατα και σκοτεινά µυστικά. Τα όρια, αλλά και οι αντιλήψεις, των πέντε εφήβων θα δοκιµαστούν πέρα από κάθε προσδοκία.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2022, 360 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή