Δηµήτρης Μιχαλέτος

Δηµήτρης Μιχαλέτος

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Δηµήτρης Μιχαλέτος γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Μοσχάτο Αττικής, όπου συνεχίζει να ζει µέχρι και σήµερα, έχοντας σπουδάσει κοινωνικές επιστήµες στην Ελλάδα και στην Κίνα. Είναι λάτρης οποιουδήποτε µέσου αφηγείται µια καλή ιστορία, όπως τα κόµικς, οι ταινίες, οι τηλεοπτικές σειρές, τα βιντεοπαιχνίδια και, φυσικά, τα βιβλία. Μεταξύ των αγαπηµένων του δηµιουργών ιστοριών συγκαταλέγονται οι Ντον Ρόσα, Νιλ Γκάιµαν, Ρ. Λ. Στάιν, Νταν Μπράουν, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Ρενέ Γκοσινύ και πολλοί πολλοί άλλοι. Όταν δεν περνάει τον ελεύθερό του χρόνο µε όλα τα παραπάνω, του αρέσει να δηµιουργεί τις δικές του ιστορίες µέσα από κείµενα ή κόµικς!
Μυθιστορήματα
Το Αγόρι με τα Χρυσά Μάτια – Το κάλεσμα (2022), Εκδόσεις Πηγή
Το Αγόρι με τα Χρυσά Μάτια – Λύτρωση(2023), Εκδόσεις Πηγή

Το Αγόρι με τα Χρυσά Μάτια – Δημήτρης Μιχαλέτος

Το ΑγόριΒιβλίο ΙΙ – Λύτρωση

Ποτέ ξανά ο Ονειρόκοσμος δεν ήταν τόσο επικίνδυνος


Έχοντας καταφέρει να γλιτώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγµή από την τροµακτική κατάρρευση της Καρθαγένης, η οµάδα των προστατευόµενων του Ντάνυ συνεχίζει τη ριψοκίνδυνη αναζήτησή της στον συναρπαστικό κόσµο των ονείρων. Δυστυχώς όµως, τα εµπόδια και τα προβλήµατα µοιάζουν να µην έχουν τελειωµό. Όταν η Κλοντέτ ανακτά τις αισθήσεις της, διαπιστώνει πως βρίσκεται µαζί µε τη Σον σε ένα άγνωστο πάρκο και όλα τα υπόλοιπα µέλη της οµάδας της αγνοούνται.
Τα κορίτσια δεν αργούν να καταλάβουν πως βρίσκονται σε ένα νέο, αφιλόξενο όνειρο που κρύβει µια ακόµα ανάµνηση του αγοριού µε τα χρυσά µάτια, αλλά η βασική τους προτεραιότητα είναι να βρουν τους φίλους τους. Οι δυο τους ξεκινάνε µια ακόµα, φαινοµενικά µάταιη αναζήτηση, στα άδυτα της ονειρικής πραγµατικότητας, που θα τις φέρει αντιµέτωπες µε συνταρακτικές αποκαλύψεις και επίπονες αλήθειες, για τις οποίες καµιά τους δεν είναι προετοιµασµένη.
Τα όρια της πραγµατικότητας θολώνουν καθώς ο ίδιος ο Ονειρόκοσµος υφίσταται µια ριζική µεταµόρφωση. Μια συναρπαστική ιστορία θάρρους και φιλίας µέσα από µια αξέχαστη περιπέτεια που θα σας αφήσει µε κοµµένη την ανάσα!

Λογοτεχνία Φαντασίας

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2023, 432 σελ.

Το Αγόρι με τα Χρυσά Μάτια – Δημήτρης Μιχαλέτος

Το ΑγόριΒιβλίο Ι – Το Κάλεσμα


Ποιο είναι το αγόρι µε τα χρυσά µάτια που εµφανίζεται στον ονειρικό κόσµο; Από που πηγάζουν οι αστείρευτες δυνάµεις του; Ποιόν σκοπό εξυπηρετεί;
Από την Ελλάδα, την Ισπανία και τη Γαλλία, ως την Κίνα και τις Η.Π.Α, πέντε, άγνωστοι µεταξύ τους, έφηβοι βασανίζονται από τα ίδια ερωτήµατα. Πολύ σύντοµα, η αναζήτηση απαντήσεων θα τους οδηγήσει να εµπλακούν σε µια ξέφρενη περιπέτεια στον κόσµο των ονείρων.
Αναγκασµένοι να παραµερίσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν προκειµένου να επιβιώσουν, οι πέντε έφηβοι θα συστήσουν µια ετερόκλητη οµάδα, η οποία θα βρεθεί αντιµέτωπη µε θανάσιµους κινδύνους, σατανικά πλάσµατα και σκοτεινά µυστικά. Τα όρια, αλλά και οι αντιλήψεις, των πέντε εφήβων θα δοκιµαστούν πέρα από κάθε προσδοκία.

Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Πηγή, 2022, 360 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Πηγή