Δημήτρης Νότας

Δημήτρης Νότας

Ελληνες λογοτέχνες
Ο Δημήτρης Νότας γεννήθηκε το 1969.
Αποφάσισε να γίνει γυμναστής και το μετάνιωσε την ημέρα της αποφοίτησής του. Παράλληλα με τις σπουδές δούλεψε σαν οικοδόμος, σερβιτόρος, μπάρμαν, dj ενώ μετά το στρατιωτικό έγινε διακινητής αλληλογραφίας με μοτοποδήλατο. Αηδιασμένος από την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, στράφηκε στις πολυεθνικές εταιρείες γρήγορου φαγητού. Γρήγορα έγινε manager. Η εξέλιξη της καριέρας του συνδέθηκε στενά με την εξυπηρέτηση των πελατών. Τότε αποφάσισε να γίνει βουδιστής και να περιορίσει τις επιθυμίες του στο ελάχιστο. Σήμερα είναι ένα μεσαίο στέλεχος μιας εταιρείας υπηρεσιών. Ο εθισμός του στη συγγραφή ξεκίνησε από την ηλικία των δεκατριών και είναι ακόμη εξαρτημένος. Ζει στην Ραφήνα μαζί με τη γυναίκα του, τις δύο κόρες τους και το σκύλο τους.
Διηγήματα-Πεζογραφία
Εξοργισμός (2013), Εκδόσεις Σαΐτα
Σαλιώνοντας Γραμματόσημα (2015), Εκδόσεις Σαΐτα

Συλλογικά έργα
Τα πρώτα δώδεκα βήματα (2008)
Απίθανες ιστορίες της πόλης μας: Θεσσαλονίκη (2015), Εκδόσεις iWrite
Έλα στη θέση μου (2015), Ταξιδευτής

Σαλιώνοντας Γραμματόσημα – Δημήτρης Νότας

Σαλιώνοντας


Αυτή δεν είναι ανταλλαγή επιστολών…
Είναι ανταλλαγή υγρών, ανταλλαγή σκέψεων, ανταλλαγή όρκων & προδοσίας!
Ένα ζευγάρι προσπαθεί να αναλύσει βιωματικά τι είναι ηδονή, τι είναι θάνατος, τι είναι έρωτας, τι δίνει νόημα στην ζωή, αν υπάρχει ελεύθερη βούληση και ελπίδα.
Και όπως λέει κάπου η ηρωίδα “Το να προσπαθείς ξανά και ξανά είναι βάσανο αλλά καλύτερα να βασανίζεσαι παρά να παραιτείσαι”.

Διατίθεται ελεύθερα με άδεια Creative Commons μέσω του δικτυακού τόπου www.saitapublications.gr
Τεχνικές προδιαγραφές: pdf

Διηγήματα, E-book, Εκδόσεις Σαΐτα, 2015, 62 σελ.

Εξοργισμός – Δημήτρης Νότας

Εξοργισμός


Μια ψηλή, όμορφη κοπέλα που είναι η χαρά της Λαιμαργίας. Η φίλη της, κυνική και κοντή, η χαρά της Οργής. Και υπάρχει και ο γιατρός, ααα ο γιατρός που δεν είναι ένας κανονικός γιατρός, είναι η ψεύτικη χαρά της Λαγνείας.
Καθώς μπαίνουμε στον κόσμο τους μέσα από τις προσωπικές τους αφηγήσεις, ξαφνικά πεταγόμαστε με το ζόρι στον πραγματικό κόσμο που βρίθει από τα λοιπά θανάσιμα αμαρτήματα που θριαμβεύουν. Και έρχεται ο πόλεμος, πάντα έρχεται ο πόλεμος στον κόσμο των δίποδων θηλαστικών. Και ο όρος νίκη ή ήττα εξαρτάται από την οπτική.
Μια φανταστική ιστορία που μερικές φορές εύχεσαι, κάποια μέρη της, να ήταν πραγματικά.

Διατίθεται ελεύθερα με άδεια Creative Commons μέσω του δικτυακού τόπου www.saitapublications.gr
Τεχνικές προδιαγραφές: pdf

Διηγήματα, E-book, Εκδόσεις Σαΐτα, 2013, 94 σελ.

Πηγές: Biblionet, Εκδόσεις Σαΐτα