Ευφροσύνη Ιακώβου

Ευφροσύνη Ιακώβου

Ελληνες λογοτέχνες Κύπριοι λογοτέχνες
Η Ευφροσύνη Ιακώβου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο.
Έχει σπουδάσει ψυχολογία και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχει εργαστεί σαν αεροσυνοδός και τα τελευταία τρία χρόνια είναι Μάνατζερ ανθρώπινου δυναμικού. Η σπουδαιότερη της «δουλειά» είναι να είναι μητέρα. «Το Μαύρο Βουνό» είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει και ελπίζει να αγαπηθεί από το αναγνωστικό κοινό.
Μυθιστορήματα
Το μαύρο βουνό (2023), Συμπαντικές Διαδρομές

Το μαύρο βουνό – Ευφροσύνη Ιακώβου

Το μαύρο βουνό


Στην μικρή κοινωνία της Οδούπολης όλοι ζούνε ευτυχισμένοι, ήσυχα χωρίς τίποτα να διαταράσσει την απλή και ήρεμη ζωή τους. Η εξαφάνιση ενός παιδιού έρχεται να αναστατώσει τη ζωή όλων στέλνοντας τους πίσω στο μεγάλο μυστικό και τις αναμνήσεις του παρελθόντος που τόσο καλά είχαν θάψει.
Ο μικρός Αντρέας επέλεξε να ξεκινήσει ένα μεγάλο περίπατο στην αναζήτηση μίας αλήθειας. Στο ταξίδι αυτό που βάδισε επιστροφή δεν υπήρχε. Ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά για να φτάσει στην άβυσσο, προσπαθώντας να βρει τον χαμένο του εαυτό.
Κι όμως, στο τέλος αυτής της ανεξίτηλης εσωτερικής πάλης -χαμένος μέσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του- αναδύθηκε η αλήθεια και τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.

Μυθιστόρημα, Συμπαντικές Διαδρομές, 2023, 262 σελ.

Πηγές: Biblionet, Συμπαντικές Διαδρομές