Ελευθερία Μπαλαντίνου

Ελευθερία Μπαλαντίνου

Ελληνες λογοτέχνες
Η Ελευθερία Μπαλαντίνου γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης.
Σπούδασε Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Αθήνα, σε δημόσιες δομές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η αστείρευτη αγάπη που τρέφει για τα παιδιά, αλλά και το αμείωτο ενδιαφέρον της για την εκπαίδευση, την οδήγησαν γρήγορα σε δημιουργικά συγγραφικά μονοπάτια. «Ο Λόγος ταξιδεύει στο περιβόλι του Αρθρού-ρου!» συνιστά τον καρπό της πρώτης συγγραφικής της προσπάθειας, που ολοκλήρωσε με πολλή φροντίδα, επιμέλεια και αφοσίωση. Αποτελεί μέρος μιας σειράς έντεκα αυτοτελών εκπαιδευτικών βιβλίων που πραγματεύονται τα φαινόμενα της Γραμματικής.
Μέσα στις σελίδες του παρόντος βιβλίου, όπως και των υπολοίπων, κυριαρχούν τα χρώματα, η φαντασία και το παιχνίδι. Η Γραμματική και τα μέρη του λόγου ζωντανεύουν και παρουσιάζονται στα παιδιά με έναν εντελώς διαφορετικο τρόπο από τον συνηθισμένο. Έτσι, η μάθηση γίνεται για όλους παιχνιδάκι!
Ελληνική Γλώσσα, Γραμματική, Παιδική λογοτεχνία
Ο λόγος ταξιδεύει στο περιβόλι του Αρθρού-ρου (2019), Υδροπλάνο

Ο λόγος ταξιδεύει στο περιβόλι του Αρθρού-ρου – Ελευθερία Μπαλαντίνου

Ο λόγος ταξιδεύει


Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού που με αγάπη, σεβασμό και φροντίδα, έγραψε η εκπαιδευτικός Ελευθερία Μπαλαντίνου, κυριαρχούν τα χρώματα, η φαντασία και το δημιουργικό παιχνίδι σε συνδυασμό με την μάθηση.

Η Γραμματική και τα μέρη του λόγου ζωντανεύουν και παρουσιάζονται στα παιδιά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο, έτσι ώστε η μάθηση να γίνει για όλους… παιχνιδάκι!

Ελληνική Γλώσσα, Γραμματική, Υδροπλάνο, 2019, 70 σελ.

Πηγές: Biblionet, Υδροπλάνο