Ευα Σερπιώτη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Εύα Σερπιωτη είναι δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες και περιοδικά, παρουσίασε εκπαιδευτικές εκπομπές και ειδήσεις στην τηλεόραση, διεύθυνε μεγάλες εταιρείες στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της διαφήμισης και ταξίδεψε τα δυο τρίτα του κόσμου με αεροπλάνο και ιστιοπλοϊκό Συνεχίζει πάντα ν αναζητά νέους τρόπους έκφρασης, δημιουργικότητας και χόμπι εκτός από το διάβασμα, τα ταξίδια, το χειμερινό σκι και την ιστιοπλοΐα. Είναι πολύ περήφανη για τη μητέρα της και την κόρη της και τ όνειρο της είναι να ζήσει κάποτε σε μια μικρή φάρμα σε κάποια γωνιά του κόσμου με πολλά ζώα. Το μυθιστόρημα “Ταγκό με τρεις” είναι το πρώτο της βιβλίο. Έχει γράψει επίσης το βιβλίο “Διαχείριση Εταιρικής και Προσωπικής Εικόνας στα ΜΜΕ”, Εκδόσεις Ηπειρώτικη 2004 και την ποιητική συλλογή «Εδώλιο», 2007.
Μυθιστορήματα
Ταγκό με τρεις (2012), Σύγχρονοι Ορίζοντες

Ποίηση
Εδώλιο (2007)

Δοκίμια-Μελέτες-Κριτικές-ΜΜΕ
Η διαχείριση εταιρικής και προσωπικής εικόνας στα ΜΜΕ (2004), Εκδόσεις Ηπειρωτική

Ταγκό με τρεις – Εύα Σερπιώτη
Ένα ατελείωτο πήγαινε έλα από τη χαρά ως την απόγνωση, στον ρυθμό ενός μοναδικού ταγκό που το χορεύουν τρεις, ένας άντρας και δύο γυναίκες:

Προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό με τον σύζυγό της που την αγαπούσε, η Δάφνη, μια δυναμική και καταξιωμένη επαγγελματικά γυναίκα, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα βήματά της θα την οδηγούσαν στην αγκαλιά ενός παντρεμένου. Ο έρωτας, όμως, δε ζητά ποτέ την άδεια κανενός, έρχεται ξαφνικά χωρίς να το περιμένεις…

Η Εύα Σερπιώτη προκαλεί στους αναγνώστες να ανακαλύψουν τα αληθινά συναισθήματα του έρωτα, σε μια ιστορία που δίνει ελπίδα και δύναμη σε ανθρώπους που αγάπησαν και πληγώθηκαν.

Μυθιστόρημα, Σύγχρονοι Ορίζοντες, 2012, 202 σελ.

Η διαχείριση εταιρικής και προσωπικής εικόνας στα ΜΜΕ – Εύα Σερπιώτη
Η σωστή προβολή μας και η διαχείριση των ΜΜΕ απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις και τεχνική. Ειδικότερα σε περιόδους κρίσης, εταιρειών, φυσικών προσώπων, πολιτικών, καλλιτεχνών ή απλών πολιτών, η διαχείριση των ΜΜΕ είναι μια δύσκολη ιστορία. Η σωστή τηλεοπτική συμπεριφορά μας μπορεί να μεταμορφώσει τα ΜΜΕ από εχθρούς, σε σημαντικούς συμμάχους μας.

MME, Εκδόσεις Ηπειρωτική, 2004, 112 σελ.

Πηγές: Biblionet, Σύγχρονοι Ορίζοντες, Εκδόσεις Ηπειρωτική