Ευαγγελία Κελαϊδή

Ελληνες λογοτέχνες
Η Ευαγγελία Κελαϊδή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Είναι μια σύγχρονη γυναίκα, εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα. Ρομαντική και ονειροπόλα από τα παιδικά της χρόνια, αρέσκεται να δημιουργεί ιστορίες, μέσα από τις οποίες βλέπει τη ζωή σε μια άλλη διάσταση. Η αγάπη της για τη συγγραφή ξεκινάει από παλιά και καθοδηγεί το νου της σε ταξιδιάρικα μονοπάτια. Το μυαλό πλάθει εικόνες που γίνονται λέξεις και αποτυπώνονται στο χαρτί. Το έργο της με τίτλο “Παγιδευμένοι στο ψέμα” κέρδισε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Wattys 2016, ανάμεσα σε 140.000 ιστορίες και έλαβε το βραβείο “Εθιστικό Ανάγνωσμα”. Το έργο της “Έρωτας στο Κλειδί του Σολ” κέρδισε στον διαγωνισμό Tell Your Story 2017, που διοργάνωσε η ομάδα tell your story gr για το 2017!!
Μυθιστορήματα
Παγιδευμένοι στο ψέμα (2018), Maradel Books

Βραβεία-Διακρίσεις
Wattys 2016 Εθιστικό ανάγνωμα (Παγιδευμένοι στο ψέμα)
Βραβείο Tell Your Story 2017 (Έρωτας Στο Κλειδί του Σολ)

Παγιδευμένοι στο ψέμα – Ευαγγελία Κελαϊδή
Όταν αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρα που οδήγησε την αδελφή της στην παραφροσύνη, δεν πίστευε πως σύντομα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της!
Όταν την προσέλαβε στην εταιρία του, δεν θα μπορούσε να γνωρίζει τους λόγους που την οδήγησαν εκεί. Πολύ περισσότερο δε, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε να αγαπάει και να μισεί την ίδια γυναίκα, το ίδιο λεπτό!
Η γνωριμία τους προμελετημένη! Το πάθος που ξυπνά μέσα τους απρόσμενο! Ο έρωτάς τους καταιγιστικός, τα συναισθήματά τους φωτιά που απειλούν να τους κάψουν. Μυστικά, λάθη, ψέματα και εφιάλτες από το παρελθόν, απειλούν την ήδη εύθραυστη σχέση τους. Οι δυο τους βρίσκονται “Παγιδευμένοι στο Ψέμα”. Θα καταφέρει ο έρωτας τους να επιβιώσει; Η αγάπη τους θα φανεί αρκετά δυνατή για να συνεχίσουν να είναι μαζί ή θα αφήσουν τα λάθη να τους χωρίσουν για πάντα;

Μυθιστόρημα, Maradel Books, 2018, 418 σελ.

Πηγές: Biblionet, Maradel Books