Βαγγέλης Πέτρου

Βαγγέλης Πέτρου

Ελληνες λογοτέχνες
O Ευάγγελος Πέτρου γεννήθηκε στην Αθήνα τη δεκαετία του ’60.
Παρόλο που η ζωή τον οδήγησε να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσιες Σχέσεις, η αγάπη του για τα βιβλία κι ακατανίκητη ανάγκη του στην λογοτεχνική δημιουργία τον έστρεψαν στη συγγραφή κειμένων, σεναρίων και μυθιστορημάτων.
Μυθιστορήματα
Το ξεχασμένο γράμμα (2020), Anima Εκδοτική
Μετά την καταιγίδα (2021), Anima Εκδοτική

Μετά την καταιγίδα – Βαγγέλης Πέτρου

Μετά την καταιγίδα


Ο Στέφανος, αναγνωρισμένος συγγραφέας, κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου ταξιδιού στη γραφική πόλη των Ιωαννίνων, θα βρεθεί αντιμέτωπος με δύο γεγονότα. Μια αναπάντεχη συνάντηση, με μία γυναίκα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του, τριάντα χρόνια πριν, και μια απροσδόκητη γνωριμία με μια πανέμορφη, νεαρή φοιτήτρια, η οποία για κάποιο άγνωστο λόγο θα καταφέρει να ξεκλειδώσει την επί σειρά ετών απόρθητη καρδιά του.
Ένας θυελλώδης έρωτας θα ξεκινήσει, που αλλάζει ριζικά, την μέχρι τότε ήσυχη και εργένικη ζωή του, έως τη στιγμή που κάποια καλά κρυμμένα μυστικά, θα βγουν στην επιφάνεια, φέρνοντας στη ζωή των ηρώων την απόλυτη καταιγίδα.

Μυθιστόρημα, Anima Εκδοτική, 2021, 252 σελ.

Το ξεχασμένο γράμμα – Ευάγγελος Πέτρου

Το ξεχασμένο γράμμα


Κυανή ακτή, δεκαετία του ’80. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πανέτοιμο για την άφιξη μίας εκ των καλυτέρων πελατισσών του, της κυρίας Ρόζας Υψηλάντη Λεφέβφ. Πλούσια χήρα Γάλλου διπλωμάτη, κοσμοπολίτισσα, μεγαλωμένη σε μια ζωή σαν παραμύθι κι όμως είναι φανερά δυστυχισμένη.
Ο θυελλώδης έρωτας του Γιώργου, ενός νεαρού φοιτητή με τη Βερόνικα, την ιδιαιτέρα γραμματέα της Ρόζας, θα είναι η αιτία να έρθουν στο φως θαμμένα μυστικά που θα ανατρέψουν για πάντα όχι μόνο τη ζωή των δύο νέων αλλά και της ίδιας της Ρόζας.

Μυθιστόρημα, Anima Εκδοτική, 2020, 256 σελ.

Πηγές: Biblionet, Anima Εκδοτική