Εύη Σανταμούρη


Γλυκό μου πεπρωμένο
“Εσύ είσαι το πεπρωμένο μου…
Το γλυκό μου πεπρωμένο…”
Πόσο όμορφο είναι να το πεις αυτό… Τι πόνο μπορεί να κρύβει όμως αυτή η φράση και τι μπορεί να έχει περάσει κανείς μέχρι να έρθει η στιγμή να το πει σε κάποιον… Αν τελικά μπορέσει να το πει…
Η Ειρήνη και ο Ορφέας γνωρίζονται σ’ έναν γάμο… Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη ματιά, υπάρχει μια απίστευτη έλξη ανάμεσά τους. Ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, μια σπάνια αγάπη!
Τι τους επιφυλάσσει όμως η μοίρα;

Διεκδικώντας την αγάπη του
Η Ιφιγένεια και η Νεφέλη είναι δυο κοπέλες που έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία, αλλά η ζωή της καθεμιάς είναι τόσο διαφορετική. Για τη Νεφέλη η ζωή κυλάει όμορφα… Έχει μια υπέροχη οικογένεια και οι γονείς της της έχουν τεράστια αδυναμία! Η Ιφιγένεια μεγαλώνει μόνο με τη μητέρα της… Δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της, μέχρι την ηλικία των είκοσι τριών ετών, που αποφασίζει να τον αναζητήσει. Εκείνος μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή αγνοεί την ύπαρξή της… Τι θα συμβεί μόλις η Ιφιγένεια τον βρει; Ποια σχέση μπορεί να υπάρχει τελικά ανάμεσα στις δυο νεαρές γυναίκες; Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ιφιγένεια έχει βάλει σκοπό της ζωής της να κερδίσει την αγάπη του πατέρα της… Να διεκδικήσει μια θέση στην καρδιά του. Αυτό είναι αποφασισμένη να το πετύχει με κάθε τρόπο και μέσο… Θεμιτό ή αθέμιτο.

Μυθιστορήματα
Γλυκό μου πεπρωμένο (2016), Οσελότος
Διεκδικώντας την αγάπη του (2018), Οσελότος

Πηγές: BIBLIONET, Εκδόσεις Οσελότος

Επισκέψεις: 13