Φανή Οιχαλιώτη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Φανή Οιχαλιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα.
Είναι φοιτήτρια γαλλικής φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα ενδιαφέροντά της είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών. Έχει διδαχθεί αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και κορεάτικα. Επίσης, έχει ασχοληθεί με τη μουσική καθώς παίζει βιολί και τραγουδάει. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της επικεντρώνεται στην ανάγνωση και τη συγγραφή. Ολοκλήρωσε το πρώτο της διήγημα σε ηλικία δεκαέξι ετών. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής. Έχει δημοσιευτεί διήγημά της στη συλλογή “Το Έπος της Φαντασίας: Οι 35 Χρησμοί του Πεπρωμένου”.

Νόσος – Φανή Οιχαλιώτη
Η Εστέλα Μάρκεθ μετακομίζει με την οικογένειά της στην Ελδόρα, μια πόλη της Ισπανίας με ιδιαιτερότητες. Η Ελδόρα δεν καταγράφεται στους χάρτες, ενώ οι κάτοικοί της είναι καταραμένοι να βλέπουν ένα πτώμα με το πρόσωπό τους κάθε φορά που συμβαίνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους. Η πόλη αποπνέει μια αύρα μαγείας που όμως γίνεται αντιληπτή από ελάχιστους ανθρώπους.
Η Εστέλα δημιουργεί έναν κύκλο γνωριμιών, με ένα χαρισματικό αγόρι που της κινεί αμέσως την προσοχή, τον σταρ του σχολείου της και μια κλίκα κοριτσιών. Σύντομα, τα ανεξήγητα φαινόμενα θα μπουν στο επίκεντρο της παρέας τους, ενώ θα θέσουν σε δοκιμασία τις οικογενειακές σχέσεις καθώς κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.

Ποιος ευθύνεται για την κατάρα της Ελδόρα;

Υπάρχουν άνθρωποι που επικοινωνούν με ανικανοποίητα πνεύματα;

Τι συμβαίνει με τον μαγικό δεσμό των διδύμων;

Μυθιστόρημα, Λυκόφως, 2019, 202 σελ.

Μυθιστορήματα
Νόσος (2019), Λυκόφως

Πηγές: Biblionet, Λυκόφως