Φωτεινή Ταγκούλη

Φωτεινή Ταγκούλη

Ελληνες λογοτέχνες
Η Φωτεινή Ταγκούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Εργάστηκε σε ναυτιλιακές εταιρείες και παρακολούθησε σεμινάρια Παιδοψυχολογίας-Ειδικής Αγωγής καθώς και Συμβουλευτικής – Οικογενειακής Θεραπείας στην Ακαδημία των Πολιτών. «Ο Φιόγκος» είναι το πρώτο της συγγραφικό έργο.
Διηγήματα
Ο Φιόγκος (2021), Άπαρσις

Ο Φιόγκος – Φωτεινή Ταγκούλη

Ο Φιόγκος


Δεν σε γουστάρω φίλε, άσε με ήσυχη, με πνίγει η τόση αφοσίωσή σου, έχεις κολλήσει σα βδέλλα επάνω μου και με ρουφάς με απληστία. Είσαι λαίμαργος και λάγνος. Σε βαρέθηκα, σε σιχαίνομαι, δε θέλω να σε βλέπω. Είσαι αμμώδης και σκοτεινός. Δε μ’ αφήνεις στιγμή σε ησυχία. Καιροφυλακτείς από τη γωνία απέναντι και εισβάλλεις απρόσκλητος. Σου τα έδωσα όλα. Λες πως θα βρεις κι άλλα, αφού μ’ έχεις αδειάσει. Κάτι ξέρεις εσύ παραπάνω που εγώ αγνοώ. Με πλησιάζεις χορεύοντας σαν Πάνας. Δεν σου προβάλλω αντίσταση. Με ξεγελάς και εισδύεις κρυφά. Είσαι απρόβλεπτος και αιφνιδιαστικός. Αν και γνωρίζω από εισχωρήσεις, κάθε φορά είναι και διαφορετικά μαζί σου.
Υποκύπτω στη γοητεία σου και στα έξυπνα κόλπα σου, πώς με καταφέρνεις κάθε φορά; Είσαι σαν διαφορετικός εραστής, μυστηριώδης και απόκρυφος, το ύφος σου σκοτεινό, με δεσμεύεις και σε θέλω τυφλά, σε επιθυμώ έντονα.

Διηγήματα, Άπαρσις, 2021, 80 σελ.

Πηγές: Biblionet, Άπαρσις

Σχόλιο, κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *