Φρόσω Χατζηαγγελάκη

Ελληνες λογοτέχνες


Οι Ερωτες Μυρίζουν Γιασεμί
Εκείνο το συννεφιασμένο απόγευμα στη μάντρα με τα γιασεμιά, η Φανή έκοψε τη καρδιά της σε κομματάκια και την σκόρπισε, όταν έμαθε πως ο Βαγγέλης παντρεύεται.
Τον αγαπούσε πάρα πολύ,τον αγαπούσε κρυφά με όλη τη δύναμη της ψυχής της. Μα τώρα έπρεπε να πάρει μια απόφαση, γιατί η Άννα εκτός από πολύ όμορφη, είχε και αρκετές λίρες για να την κάνουν ακαταμάχητη αλλά έκρυβε κι ένα μεγάλο μυστικό που κανείς δεν γνώριζε πως η αποκάλυψή του θα προκαλούσε σεισμό!
Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για τον Βαγγέλη και την Φανή.

Το γραφικό Πέραμα με την πρωτόγνωρη ομορφιά του έγινε γι αυτούς ο τόπος που λάτρεψαν και σε μια διαρκή μάχη για την επιβίωσή τους κατάφεραν ν’ αφήσουν το στίγμα τους.
Ας μεταφερθούμε λοιπόν στην εποχή με τις ασπρισμένες αυλές, τα λαϊκά ταβερνάκια, τις ανθισμένες γειτονιές και του γραφικούς τύπους της εποχής.
Εδώ που ο Ελληνικός Κινηματογράφος θα βρει τα πιο ειδυλλιακά σκηνικά και οι μεγάλοι μας ερμηνευτές θα γράψουν την ένδοξη ιστορία τους με τα αθάνατα τραγούδια τους.
Οι μεγάλοι θα θυμηθούν τα παλιά και οι νέοι θα μάθουν πως ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια όσων επιμένουν να ονειρεύονται και τολμούν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.
Ας αφεθούμε λοιπόν στο μεθυστικό άρωμα των Γιασεμιών που ζωντανεύουν τους Έρωτες!
Καλό σας ταξίδι!!!

Μυθιστορήματα
Οι Ερωτες Μυρίζουν Γιασεμί (2013)

Ποιητικές συλλογές
Δυτικά της ελπίδας (2009)

Πηγές: BIBLIONET

115 views.