Γεωργία Εφαπλωματά

Γεωργία Εφαπλωματά

Ελληνες λογοτέχνες
«Με λένε Γεωργία και είμαι η μαμά της Νικόλ & της Στέλλας.
Τα τελευταία χρόνια μοιράζω τη ζωή μου ανάμεσα στο Άμστερνταμ & τη Θεσσαλονίκη. Τους περισσότερους μήνες ζω στο Άμστερνταμ και μου λείπουν οι δικοί μου, οι φίλοι μου, ο ήλιος και η γαλάζια θάλασσα… Μου αρέσει πολύ το διάβασμα, οι χειροτεχνίες και η ζαχαροπλαστική. Έχω μανία με την καθαριότητα. Αντιπαθώ τις γάτες. Αγαπώ τη γαλλική μουσική. Το blog μου απευθύνεται κυρίως σε Ελληνίδες μαμάδες που ζουν & μεγαλώνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό, αλλά φυσικά και σε όλες τις υπόλοιπες μαμάδες εντός συνόρων…»
Έχει το όμορφο blog: Μια μαμά στα ξένα.
Μυθιστορήματα
Χωρίς δεύτερη σκέψη (2020), Ελληνικά Γράμματα

Χωρίς δεύτερη σκέψη – Γεωργία Εφαπλωματά

Χωρίς δεύτερη σκέψη


Η Μαρίνα εργάζεται ως διοργανώτρια εκδηλώσεων σε μια καταξιωμένη εταιρεία και νιώθει ερωτευμένη με τη δουλειά της, παρά την απαιτητική διευθύντρια που της δυσκολεύει τη ζωή.

Αδιόρθωτα ακατάστατη, αυθόρμητη, δυναμική και single, παρέα με τους δύο καλύτερούς της φίλους –τον Μάνο και την Ντέπη– δουλεύουν, ερωτεύονται, απογοητεύονται, μα πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Η μεγάλη της αδελφή, που ζει στο εξωτερικό, είναι πάντα παρούσα μέσω των emails που ανταλλάσσουν, και οι γονείς της, ακλόνητες σταθερές, ακόμα κι όταν οι απόψεις τους συγκρούονται.

Σε έναν γάμο που έχει αναλάβει να διοργανώσει, η Μαρίνα γνωρίζει τον Πέτρο.

Έναν επιτυχημένο γιατρό που την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά και τη διεκ­δικεί.

Μοιάζει να είναι ο «κύριος τέλειος». Είναι όμως στ’ αλήθεια;

Και τι ρόλο θα παίξουν στη ζωή της ένα μικρό κανίς, η κουτσομπόλα της γειτονιάς, ένα κοριτσάκι και ένας γοητευτικός αρχιτέκτονας;

Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα για τις δεύτερες σκέψεις μπροστά σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Μυθιστόρημα, Ελληνικά Γράμματα, 2020, 408 σελ.

Πηγές: Biblionet, Ελληνικά Γράμματα