Γεωργία Κρίκη

Γεωργία Κρίκη

2023 Ελληνες λογοτέχνες
Η Γεωργία Κρίκη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.
Ασχολήθηκε με τη γραφιστική λόγω της αγάπης της στη ζωγραφική και τα τελευταία χρόνια απασχολείται στον κόσμο της αισθητικής ως ελεύθερη επαγγελματίας. Η ενασχόλησή της με τη λογοτεχνία άρχισε από την παιδική της ηλικία, όταν έγραφε παραμύθια.
Το μυθιστόρημα «Το κυνήγι του Εκλεκτού» είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Φαντασίας «Οικογένεια της Φωτιάς» και το πρώτο της βιβλίο που παραδίδεται στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό.
Μυθιστορήματα
Το κυνήγι του Εκλεκτού (2023), Λυκόφως

Το κυνήγι του Εκλεκτού – Γεωργία Κρίκη

Το κυνήγιΗ Οικογένεια της Φωτιάς

Βιβλίο Α΄


Ένα βίαιο γεγονός σημάδεψε την Άντζι όταν ήταν μικρή, και από τότε αναζητά τον φύλακα-άγγελό της. Αυτόν που, εκείνη τη μέρα, την έσωσε. Για χρόνια έζησε με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα τον ξανασυναντήσει, γιατί είχε ανάγκη τη ζεστασιά του. Και η μέρα αυτή ήρθε, μόνο που δεν ήταν ανέφελη, γιατί σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ο φύλακας-άγγελός της κρύβει ένα μυστικό, που μάλιστα δεν είναι το μόνο. Υπάρχει και κάτι άλλο που μπαίνει ανάμεσά τους, ακόμα πιο σημαντικό. Και όπου υπάρχουν μυστικά, οι εξελίξεις προοιωνίζονται δυσάρεστες και επικίνδυνες, όσο δυνατός και αν είναι ο έρωτας.
Έτσι, η Άντζι μπαίνει σε έναν άγνωστο κόσμο, απειλητικό, γεμάτο αμφιβολίες. Έναν κόσμο όπου κάποιοι φαίνεται ότι την προστατεύουν και κάποιοι ότι την κυνηγούν.
Γιατί τα σκοτεινά πλάσματα ξέρουν να κρύβουν την ταυτότητά τους.
Γιατί έχουν την πρόθεση να κυριαρχήσουν με κάθε τίμημα.
Και το τίμημα αυτό μπορεί να είναι η ζωή της Άντζι.

Μυθιστόρημα, Λυκόφως, 2023, 472 σελ.

Πηγές: Biblionet, Λυκόφως

Please wait...