Τζώρτζια Βρεττού

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος του λυκείου Φιλοθέης.
Σπούδασε στο Deree College The American College of Greece. Στο δεύτερο χρόνο σπουδών μεταγράφηκε στο University of Maryland European Division στην Νάπολι Ιταλίας όπου απέκτησε το πτυχίο Business Administration and Science.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα επί χρόνια και ειδικότερα στον τομέα των Εκδόσεων Περιοδικών Εντύπων. Παράλληλα με την εργασία και τα παιδιά η αναζήτηση γνώσεων συνεχίστηκε.
Παρακολούθησε σεμινάρια στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, Ψυχολογίας, Κοινωνικής συμπεριφοράς και Stress management.
Αρθρογραφεί για την ιστοσελίδα The Mamagers.gr.

Όταν η Σαμπάνια ξεχειλίζει – Τζώρτζια Βρεττού
Το βιβλίο μου “Όταν η Σαμπάνια ξεχειλίζει” το οποίο εκδόθηκε απο τις Εκδόσεις Όστρια, είναι μια ιστορία, όχι και πολύ καθημερινή, είναι ένα παραμύθι που ζει η Έμιλη η πρωταγωνίστριά μου. Από μεσοαστική οικογένεια, σπούδασε στο εξωτερικό. Στόχος της να ανεξαρτοποιηθεί από την οικογένεια της, να ζει μόνη και να καταξιωθεί επαγγελματικά. (Ποια κοπέλα δεν το θέλει αυτό;) Η γνωριμία της με τον Μιχάλη την κάνει να ονειρεύεται σε υπερθετικό βαθμό. Οι ανατροπές όμως διαδέχονται η μια την άλλη. Η ευτυχία αρχίζει να ξεθωριάζει. Ερωτηματικά γεμίζουν την Έμιλυ. Ποιος είναι τελικά ο Μιχάλης; Τι κρύβει; Γιατί τα πάντα καταρρέουν; Εφιαλτικό το σενάριο και η Έμιλη πρωταγωνίστρια.
Τ.Β.

Μυθιστόρημα, Όστρια Βιβλίο, 2018, 368 σελ.

Μυθιστορήματα
Όταν η σαμπάνια ξεχειλίζει (2018), Όστρια Βιβλίο

Πηγές: Biblionet, Όστρια Βιβλίο

Επισκέψεις: 15